Horoskopy

Znamení bez citu pro módu: 3, která vůbec neřeší, co si oblékají

Znamení bez citu pro módu: 3, která vůbec neřeší, co si oblékají

Móda je jazyk, který mluví jasně i beze slov. Odráží individuální styl, osobnost a někdy i nezájem. Pro některé lidi ovšem není umění oblékat se úplně přirozené – může za to prý datum, kdy se narodili. Jaká znamení bez citu pro módu chodí okolo nás a jak se tento jejich rys projevuje v běžném životě?

Znamení bez citu pro módu

  • Kozoroh
  • Střelec
  • Panna

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jedinci narození ve znamení Kozoroha bývají často hluboce pohlceni svou prací a módu odsouvají na vedlejší kolej. Do stylového oblečení se jim také obvykle nechce investovat podstatné částky. To však neznamená úplnou absenci stylu; prostě jen raději neutrácejí za zbytečnosti (z jejich úhlu pohledu).

Tvrdí, že i levné oblečení může v té správné kombinaci vyzařovat eleganci, a pokud s tím někdo nesouhlasí, měl by si hledět svého. Jejich styl oblékání je spíše praktický – na módu se příliš neohlíží. Pokud se cítí pohodlně, je to vše, co potřebují.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Střelci projevují zájem o módu pouze tehdy, když se účastní významných událostí; jinak je jim výběr oblečení poměrně lhostejný. Upřednostňují pohodlí před čímkoli jiným a dávají přednost oděvům, které nepřitahují příliš pozornosti.

Navíc jejich přirozený příklon k přírodě a klidu ovlivňuje i jejich módní volby. Mají tendenci volit oblečení bez vzorů a dávají přednost jednoduchému a pohodlnému oblečení, které je v souladu s jejich touhou po klidu a samotě uprostřed přírody.

Panna (23. srpna – 22. září)

Panny se vnímají jako příliš perfekcionistické na to, aby držely krok s módními trendy. O módu projevují ze všech znamení zvěrokruhu nejmenší zájem. Zdráhají se experimentovat – místo toho dávají přednost udržování svého zavedeného stylu a věří, že je pro ně dokonalý.

Panny mají také tendenci oblékat se do tmavších a méně nápadných oděvů, protože nacházejí útěchu v jednoduchosti a vyhýbají se křiklavému nebo výraznému looku.