Nezařazené

Pofidérní znamení: 3, která často nikdo nechápe

Pofidérní znamení: 3, která často nikdo nechápe

Zvěrokruh nastavuje zrcadlo různým osobnostním rysům a osvětluje, jakým způsobem lidé komunikují, ale poukazují i na jejich důvěryhodnost spolehlivost. Tvrdí proto, že existují hned 3 pofidérní znamení, na které by si jejich okolí opravdu mělo dát pozor.

3 nejvíce pofidérní znamení

  • Vodnář
  • Panna
  • Blíženci

Vodnář

Vodnáři, kteří jsou všeobecně považováni za upřímné, představují v oblasti důvěry pozoruhodný paradox. Jsou to sice nekonvenční myslitelé s velkolepými vizemi, avšak může jim chybět jemnost při realizaci menších detailů. Jsou spíše analytičtí než emotivní, a proto rozluštit skutečné pocity Vodnáře zůstává výzvou.

Mohou se tedy na první pohled jevit jako pofidérní, nedůvěryhodní nebo dokonce podezřelí. Jako vzdušné znamení také bývají tvrdohlaví a poněkud sebestřední, což jim často brání stát se opravdu věrnými přáteli.

Panna

Panny jsou proslulé svým přízemním stylem komunikace. Na rozdíl od jiných znamení se vyhýbají podvodům nebo šlapání po druhých, aby se prosadily. Upřednostňují tvrdou práci, aby si razily cestu ke štěstí, a podporují silnou spolehlivost lidí ve svém okolí. Získat vstup mezi jejich nejbližší okruh přátel je však náročné a vyžaduje to opatrnost.

Panny, kterým vládne Merkur, planeta komunikace, vynikají v pozorování – a neváhají se o své výsledky podělit. Není divu, že jiným lidem připadají tak trochu podezřelé. Nejenže si na rozdíl od jiných své okolí velmi dobře mapují, ale také mistrně manipulují s informacemi, aby na sebe vrhly co nejlepší světlo. Ještě se divíte, že jsou označovány jako pofidérní?

Blíženci

Blíženci, jedno z nejspolečenštějších znamení, se bez námahy začleňují do nejrůznějších společenských prostředí. Vynikají v komunikaci napříč různými společenskými vrstvami. Ve vztazích a přátelstvích se však vyžívají hlavně v novinkách – a protože je neváhají shánět i mnohými pokoutnými způsoby, připadají svému okolí často podezřelé.

Jako dvojí znamení jsou navíc Blíženci proslulí rychlou změnou názorů a nálad, takže je obtížné rozpoznat jejich skutečné myšlenky. A spoléhat se na ně v zásadních věcech mnohdy vyžaduje záložní plán. Pro jistotu.