Krása a módaVlasy

Dlouhé vlasy s patkou: jak je nosit ve 20, 30 i v 50?

Dlouhé vlasy s patkou: jak je nosit ve 20, 30 i v 50?

Dlouhé vlasy s patkou bezesporu patří mezi nejčastěji vídané účesy. Schválně se někde na ulici rozhlédněte okolo sebe. Mnoho žen nosí dlouhé vlasy sčesané k jedné straně. Skvělé na tom je, že dlouhé vlasy s patkou sluší všem ženám napříč různou věkovou kategorií. Nevěříte?

Dlouhé vlasy s patkou mohou ženy nosit v kterémkoli věku

Co si budeme povídat: pokud nevíte, jaký účes zvolit, sázkou na jistotu jsou dlouhé vlasy s patkou. Takový účes vás nezklame, ať je vám čerstvých dvacet, jste za prahem třicítky nebo jste právě oslavila padesátku. A v čem je tenhle účes tak výjimečný?

  • sluší každému tvaru obličeje
  • dokáže zalichotit ženě v kterémkoli věku
  • snadno se udržuje
  • dá se s ním pracovat (vytvářet různé podoby)

Dlouhé vlasy ve dvaceti

Pokud je vám okolo dvaceti, chcete si život užívat plnými doušky a jet tzv. naplno. K tomu se skvěle hodí účes, se kterým se dá pracovat. Někdy hodíte vlásky do culíku, jindy si uděláte crazy drdol, pak zase zapletete dva copánky. V tomto věku si na hlavě můžete dovolit cokoli, klidně i nějakou tu barevnou divočinu.

Vlasy s patkou sluší i třicátnicím

Na prahu třicítky jsou ženy v tom nejlepším věku a dobře si to uvědomují. I když už mají potřebu se usadit, založit rodinu a ustálit se, stále je v nich nevybouřená puberťačka, která se čas od času potřebuje pořádně odvázat. A dlouhé vlasy s patkou jí v tom budou dělat skvělou společnost.

U čtyřicítky už žena ví, co chce

Jakmile je ženě okolo čtyřiceti, pak už má jasno, co od života chce. A správně zvolený účes, se kterým není moc práce a který vypadá dobře, je k tomu jednoduše nutnost. Dlouhé vlasy s patkou vám tak bezesporu budou slušet.

Iv padesáti si můžete dovolit dlouhé vlasy

Padesátka je takový důležitý milník, během kterého žena potřebuje ujistit samu sebe, že je stále dostatečně atraktivní. Dlouhé vlasy s patkou si v tomto věku stále můžete dovolit.