Krása a módaVlasy

Účesy pro sestříhané vlasy: 4 způsoby, jak je nosit

Účesy pro sestříhané vlasy: 4 způsoby, jak je nosit

Postupně sestříhané vlasy jsou hit, na který nedá dopustit mnoho žen. Vlasy, které jsou sestříhané tzv. do postupky, vypadají velmi živě a hravě. A co se účesů týče, dá se s nimi poměrně pěkně pracovat. Inspirujte se našimi tipy na účesy sestříhané vlasy.

Tipy na účesy sestříhané vlasy

Máte sestříhané vlasy a chcete inspiraci, jak je nosit? Pak je dobře, že si čtete tento článek. Přinášíme v něm pár nápadů na účesy sestříhané vlasy. Vyberete si?

  • Ofina je zase v módě
  • Zapletený copánek z ofiny
  • Účes ala na pěšinku
  • Lehké vlny

Ofina je zase v módě

Mysleli jste si, že ofina už se dávno nenosí? Ale kdepak! Ba spíše naopak je v poslední době stále více trendy. Pokud se toho nebojíte, sestříhaným vlasům bude slušet ofina rovná. Krásně schová i vyšší čelo, pokud třeba patříte k ženám, které tento nedostatek řeší.

Zapletený copánek z ofiny

Účesy sestříhané vlasy snesou bez problémů, stačí jen zapojit fantazii. Proč si třeba nezaplést copánek jen z ofiny? Vzhledem k tomu, že jsou vlasy sestříhané postupně, bude výsledek vypadat velmi zajímavě. A přitom je to účes, který vytvoříte během chviličky – a kolik udělá parády!

Účes ala na pěšinku

Také jste jako děti nesnášely, když vás rodiče nechali ostříhat tzv. na pěšinku? To znamená, že vám vlasy rozdělili v polovině obličeje. A víte co? Jako děti jsme se na to možná tvářily otráveně, ale světe, div se, dneska je otevřená neboli balkonová ofina opět v kurzu.

Lehké vlny

Líbí se vám lehce zvlněné vlasy? Nám tedy rozhodně ano! Patří mezi oblíbené účesy sestříhané vlasy, proto se kudrlin nebojte ani s tímto stylem střižených vlasů. Kudrliny by měly působit nenuceně a ležérně. Můžete si je klidně prohrábnout prsty, abyste vytvořily ten správný efekt.