Horoskopy

Horoskop na dnešek – sobota 14.10.2023. Berani by se neměli bát upřímnosti, Váhy chtějí flirtovat

Horoskop na dnešek – sobota 14.10.2023. Berani by se neměli bát upřímnosti, Váhy chtějí flirtovat

Beran

Cítit strach je naprosto lidské. Bohužel ve vztahu k partnerství může způsobit více škody, než užitku. Máte strach, jestli jste svým partnerem milováni? Neptejte se ho neustále a nedělejte žárlivé scény. Přemýšlejte o důsledcích svých činů. Nejlépe se budete cítit ve společnosti lidí, které dobře znáte. Pokud přijde někdo nový, stáhnete se do své ulity. Nebojte se vést otevřené a upřímné rozhovory, mohou povýšit vaše vztahy na nohou úroveň.

Býk

V podnikání vám může přinést zisk to, že do něj zapojíte to, co vám přináší požitek. I když se míchání osobního a pracovního obvykle nedoporučuje, dnes je naprosto výjimečná situace. Nebojte se odpočinout si v práci, a to i přesto, že jste zatím nesplnili všechny důležité úkoly. Po odpočinku budete pracovat dvakrát rychleji. Otevírají se vám nové příležitosti, bohužel ale máte strach je využít. Při rozhodování se řiďte svým srdcem a neposlouchejte rady ostatních.

Blíženci

Rušný hluk města vás začíná velice dráždit. Dnes budete toužit strávit čas někde v klidu. Možná budete muset vyrazit do přírody, abyste se uklidnili. To je to, co nyní potřebujete pro své nervy. Procházka v přírodě funguje dobře na jakýkoli druh tlaku, který cítíte. Přehodnoťte, co je pro vás důležité a co ne. Nezapomeňte, že je lepší mírně se ohnout, než úplně zlomit. Takže buďte flexibilnější.

Rak

Jste soustředění, takže vám čas v práci bude utíkat, ani nebudete vědět jak. Najednou zjistíte, že už jste dávno měli být někde jinde. Dnes jste připraveni přijmout obtížnou cestu, protože víte, že ta jednoduchá vám toho příliš nepřinese. Díky tomu, že vás práce baví, toho můžete dosáhnout opravdu hodně. Až skončíte s prací, budete potřebovat čas sami pro sebe, abyste přetřídili své myšlenky. Dejte si pozor na své zdraví, hrozí problémy s infekcemi.

Lev

Ne všichni přátelé to s vámi myslí správně. Protože dnes myslíte zcela jasně, umíte rozlišovat mezi pravými i falešnými přáteli. Dobře si své dnešní pocity zapamatujte, protože v budoucnu budete s těmito osobami jednat. Zdá se, že lidé ve vašem okolí jsou příliš zaměstnaní na to, aby vám mohli věnovat pozornost. Budete se cítit trochu osaměle. V zaměstnání jste úspěšní, což vás může posunout směrem kupředu.

Panna

V poslední době jste měli pocit, že jste společensky odpojeni. Budete mít příležitost to změnit. Můžete znovu navázat na stará přátelství a organizovat setkání lidí, které máte rádi. Můžete zjistit, kam se posunuli v životě. Je skvělý den pro vytváření obchodních kontaktů či posilování pracovních vztahů. Zapracujte také na svém zdraví. Chybí vám spánek. To znamená únavu, nedostatek soustředění a demotivaci.

Váhy

Nebraňte se vzájemnému sdílení pocitů s blízkými lidmi. Nezadaní, vy budete toužit po společnosti ostatních a nepřestanou flirtovat. Narazit na někoho, kdo se vám bude líbit, není těžké, nicméně tyto pocity vás mohou velmi rychle opustit. Také vy zadaní budete hraví. Snažte se strávit co nejvíce času se svým partnerem. Máte spoustu dobrých nápadů, ale bojíte se je prezentovat. Můžete si je alespoň napsat, a počkat s nimi do doby, kdy budete mít více odvahy.

Štír

Dnes budou vaše myšlenky velmi vážné. Jakákoli nezávazná konverzace se promění v hlubokou diskuzi. Někteří lidé ale nejsou naladěni na stejnou notu, a tak se vám mohou začít vyhýbat. Nebojte se odmítnou pomoc tomu, kdo si ji podle vás nezaslouží. Nejste tu od toho, abyste dělali práci za ostatní. Vaše zdraví je v ohrožení. Hrozí vám sezónní nachlazení. Uvařte si zázvorový čaj s medem a citronem a zaměřte se na dostatek vitamínu C.

Střelec

Právě teď se potřebujete soustředit sami na sebe. Nejde vám zamýšlet se nad problémy očima ostatních. Nedbáte o pocity ostatních. Vaši nejbližší zkrátka musí respektovat, že dnešek jste si vyhradili sami pro sebe. Nezapomeňte ale na to, že o vztahy je také třeba pečovat. Vynahraďte jim dnešní den naplánováním společného výletu. Zaměřte se na dostatečný pitný režim, ten vám může pomoci obejít spoustu zdravotních problémů.

Kozoroh

Čeká vás těžké období. Jste emocionálně nevyrovnaní a můžete jednat pod vlivem emocí. To se vám nemusí vyplatit. Změny přijímejte co nejrychleji, protože k nim stejně přijde. Pokud budete flexibilní můžete z nich získat i určité výhody. V zaměstnání vás může rozčílit, když za vámi ostatní chodí pro radu kvůli triviálním záležitostem. Dejte jim najevo, že takhle to dál nepůjde. Nebuďte ale agresivní ani hrubí.

Vodnář

Snažili jste se prosadit svou, což vás stálo mnoho energie. Naštěstí je ve vašem okolí spousta lidí, kteří neváhají vám pomoci. Využijte příležitostí, které se vám nabízí. Situace na pracovišti je nepřehledná. Vy se naštěstí umíte orientovat v chaosu a ukážete ostatním cestu z problémů ven. To vám může přinést respekt kolegů. Večer budete myslet na romantiku. Zadaní, uvařte pro partnera romantickou večeři, nezadaní, zkuste internetové seznamky.

Ryby

Pokud máte pocit, že se váš milovaný uzavírá do sebe, netlačte na něj. Brzy přijde čas, kdy se s vámi bude chtít pobavit o tom, co jej trápí. Ocení, že jste mu dali dostatek prostoru, aby si své problémy mohl nejprve vnitřně vstřebat. Buďte opatrní na to, co na pracovišti řeknete. Někdo by vám mohl považovat za toho, kdo vypouští pomluvy. To může značně zhoršit vztahy na pracovišti. Pamatujte na to, že informace, které získáváte, nemusíte šířit dál.