Horoskopy

Dotěrná znamení zvěrokruhu: tato 3 vás otráví!

Dotěrná znamení zvěrokruhu: tato 3 vás otráví!

Jistě to také sami znáte. Seznámíte se s někým a po čase začnete mít pocit, že ho ve svém životě už nechcete. Některých lidí je však velmi obtížné „se zbavit“. Neustále jsou vám v patách a nezáleží na tom, zda jste s nimi měli milostné pletky nebo byl vztah mezi vámi čistě profesionální. Takoví dotěrní jedinci umí člověku pěkně zkazit den. Jsou vám neustále v patách a nedají ani chvíli vydechnout. Na jaká dotěrná znamení zvěrokruhu je tedy lepší dát si pozor?

Rak

Raci těžko své pocity vyjadřují, a proto ve vás mohou snadno vzbudit mylný dojem. Velmi dlouho jim trvá, než emocionálně dozrají a je možné, že k tomuto pokroku dokonce nedojde nikdy. Raci jsou náladoví a snadno se naštvou. Jakmile se na vás „pověsí“, jen tak se jich nezbavíte. Pokud je navíc zraníte, dočkáte se velmi bouřlivé reakce.

Štír

Také Štíry budete mít neustále za zadkem. Jsou totiž známý pro svou sobeckou a egoistickou povahu. Nedokážou se na situace podívat z pohledu někoho jiného a také nerespektují potřeby ostatních. Vaše soukromí tedy Štírovi nic říkat nebude, a na to si musíte zvyknout. Přimět Štíra, aby respektoval vaše potřeby je velmi obtížné, jelikož oprávněně patří mezi ta nejvíce dotěrná znamení zvěrokruhu. Pokud však budete trpěliví a ochotně vše v klidu vysvětlíte, nakonec ze své urputnosti sleví.

Lev

Lvi jsou velice sebevědomí a sebejistí. Svoji společnost považují za tu vůbec nejlepší, a proto si neumí představit, že by se mohl najít někdo, kdo tento názor sdílet nebude. Navíc často žárlí a pro scénu nejdou daleko. Lvi se snaží za každou cenu působit na své okolí skvěle. To je obrovská výhoda. Díky tomu se totiž nemusíte obávat žárlivých výstupů na veřejnosti. V soukromí se však na tyto situace raději předem připravte.