Horoskopy

Klamavá znamení: kterých 5 znamení dle horoskopu nejvíce lže

Klamavá znamení: kterých 5 znamení dle horoskopu nejvíce lže

Čas od času zalžeme, abychom se vyhnuli nepříjemným problémům, vypadali lépe nebo proto, že nechceme někomu ublížit. I kdybyste opravdu za celý život oklamali někoho jen jednou, podle znamení zvěrokruhu lžou a intrikují někteří víc než jiní. Která znamení klamou nejvíce?

Klamavá znamení zvěrokruhu: 

  • Blíženci
  • Váhy
  • Štír
  • Vodnář
  • Ryby

Blíženci

22. 5. až 21. 6.

Blíženci mají v povaze jakousi nestálost a nemají problém se uchýlit ke lži. Výmluvy a klamání k nim přicházejí snadno a není pro ně problém, je proti někomu použít. Na lhaní mají dostatek inteligence i komunikační schopnosti. Jejich silnou vlastností je také kreativita. Jejich lži se stávají téměř neprůstřelnými.

Váhy

23. 9. až 22. 10.

Váhy jsou okouzlující osobnosti. A nebojí se lhát. Lžou když jim teče do bot. Chtějí se zkrátka vylhat z potíží. Svých lží jsou si však vědomy. Pokud se do nich zapletou přespříliš, snaží se je měnit a doplňovat za pomoci dalších lží.  

Štír 

23. 10. až 21. 11. 

Toto tajuplné znamení klame nejvíce. Nikdy nevíte, jestli je k vám Štír upřímný. Je to jedno z nejmanipulativnějších a lživých znamení. Ve lhaní jsou přeborníci a sami mají občas problém oddělit své lži od reality. 

Vodnář 

21. 1. až 20. 2.

Vodnáři si žijí po svém. Jsou to podivíní, kteří neváhají zalhat, pokud je to v jejich prospěch. Někdy lžou jen proto, že se nudí. Jsou to velmi kreativní a nespoutané osobnosti. Rádi se baví svými nepravdami. Nemůžete jim proto věřit vše, co vám řeknou. 

Ryby

21. 2. až 20. 3.

Ryby jsou citlivé a jemné bytosti, které vám však mohou vytřít zrak svým klamáním. Ačkoliv byste to od nich nečekali. Jejich stavění vzdušných zámků je k polopravdám a klamstvům přímo tlačí. Nejvíce lžou pokud se cítí ohroženě a nejistě. Vědí, že díky tomu dostanou to, co chtějí.