Horoskopy

Neslušná znamení: 3, která dokážou mnohdy nepříjemně šokovat

Neslušná znamení: 3, která dokážou mnohdy nepříjemně šokovat

Mezi dvanácti znameními zvěrokruhu vynikají některá znamení svým ohnivým temperamentem a vášnivou povahou. A není divu, že si někdy takříkajíc nevidí do pusy.

Neslušná znamení: TOP 3

  • Beran
  • Lev
  • Štír

Tato znamení jsou známá svými silnými osobnostmi a jejich vášnivé emoce mohou někdy vést během konfliktů k neslušnému chování.

Beran

Jedinci ve znamení Berana narození mezi 21. březnem a 19. dubnem vítají příchod jara, které je obdobím omlazení a růstu. Energie a vášeň, které s sebou přinášejí, jsou vidět na míle daleko a často si vyslouží pověst okouzlujících a charismatických lidí.

Jde o přirozené vůdčí osobnosti, které pohání jejich neochvějný entuziasmus. Jejich vášnivá povaha je však někdy může přemoci. Berani bývají vznětliví a v zápalu hádky mohou říci věci, kterých později litují. Snažte se tedy jejich výlevy nebrat příliš osobně – nemysleli to tak.

Lev

Lvi narození mezi 23. červencem a 22. srpnem jsou často označováni za „krále a královny“ zvěrokruhu. Tito ohniví jedinci oplývají doslova magnetickým charismatem a nebývalým smyslem pro sebejistotu. Jsou vášniví, sebevědomí a někdy i vznětliví. Silně touží po úspěchu a uznání a jsou obzvlášť frustrovaní, když se jim nedaří.

Není tedy divu, že během hádky mohou na svého protivníka vypustit doslova příval sprostých slov, poháněných jejich egem a vírou v jejich neomylnost. Sebereflexe není jejich silnou stránkou, to si pamatujte – občas tak potřebují v tomto ohledu od svého okolí trochu pomoci.

Štír

I Štíři narození mezi 24. říjnem a 22. listopadem, patří mezi neslušná znamení. Jsou známí svými hluboce prožívanými emocemi a intenzivními pocity. Jejich vášnivá povaha z nich činí jedno z nejintenzivnějších a nejvášnivějších znamení v astrologii vůbec. Při hádce se často uchylují k ostrým slovům a mnohdy se chovají i vyloženě neslušně – občas jim to však uklouzne i jen tak. Někdy tedy vyžadují od svého okolí poměrně velkou dávkou shovívavosti nebo naopak silnou ruku, která jim podobné ústřelky nedovolí.