Krása a módaVlasy

Italské profesionální barvy na vlasy: tyto 3 značky musíte vyzkoušet!

Italské profesionální barvy na vlasy: tyto 3 značky musíte vyzkoušet!

Italové jsou známí na poli módy a stylu, ani jejich profesionální barvy na vlasy by však neměly uniknout vaší pozornosti. Máme pro vás několik skvělých značek, s nimiž docílíte perfektního barevného výsledku při domácím barvení i v kadeřnictví. Vyzkoušejte tyto tři italské profesionální barvy na vlasy, které vás rozhodně nezklamou!

Sens.us

Italské profesionální barvy na vlasy značky Sens.us nejsou jediným sortimentem, který tento výrobce nabízí. Můžete si pořídit také skvělé stylingové výrobky. Všechno je navíc šetrné k lidem i okolní přírodě. V České republice zakoupíte značku Sens.us výhradně na stránce hezke-vlasy.cz. Vyzkoušejte především jejich tónovací krémy. Můžete si vybrat ze široké škály odstínu. Všechny však stojí za to!

Framesi

V roce 1950 vyjela z výrobní linky první profesionální italská barva na vlasy, která dostala název Framcolor. Tyto produkty mají za sebou již velmi dlouhou tradici, a proto se na ně můžete bez obav spolehnout. Do České republiky se barvy Framcolor dostaly v roce 2008, kdy Framesi proniklo do profesionálních kadeřnických studií. V nabídce značky Framesi lze najít jak permanentní barvy, tak přímé pigmenty, odbarvovače, barevné přelivy nebo permanentní barvy bez amoniaku.

Green Light Luxury Hair Pro

Značka Green Light Luxury Hair Pro je 100% italská značka. Ta už od roku 1960 přináší svým klientům vysokou kvalitu a profesionalitu. Bez ustání se snaží své produkty neustále inovovat, aby stále vyhovovaly aktuálním poptávkám současného trhu. V portfoliu značky Green Light Luxury Hair Pro najdete desítky nádherných přirozených odstínů a stejně tak i odvážnější barvy.

A jaké jsou vaše oblíbené italské profesionální barvy na vlasy?