Horoskopy

Sexualita mužů podle horoskopu: 3 nejvášnivější znamení

Sexualita mužů podle horoskopu: 3 nejvášnivější znamení

V astrologii jsou některá znamení zvěrokruhu proslulá svou ohnivou a vášnivou povahou – a právě z těchto typických vlastností je vypočítána i sexualita mužů podle horoskopu. Pokud tedy toužíte po opravdové touze a vášni, určitě byste na tento aspekt neměli zapomínat.

Sexualita mužů podle horoskopu

3 nejvášnivější znamení vůbec jsou:

  • Štír
  • Lev
  • Beran

Štír (23. října – 21. listopadu)

Štír je často považován za nejvášnivější znamení zvěrokruhu vůbec. Muži narození v tomto znamení projevují intenzivní a hluboké emoce, které jsou skutečně nakažlivé a mohou do jejich života vnést značné množství vášně a napětí. Tito jedinci disponují silnou vůlí a ctižádostí, což jim umožňuje jít neohroženě za svými cíli. Bývají rovněž známí svou schopností otevřeně vyjadřovat své nejhlubší emoce a touhy, díky čemuž jsou jejich vztahy nesmírně vášnivé a intenzivní. Touží po hlubokých a smysluplných vztazích a nebojí se prozkoumat své touhy.

Lev (23. července – 22. srpna)

Lev je dalším znamením zvěrokruhu, které do svého okolí doslova vyzařuje vášeň a energii. Muži narození v tomto znamení bývají charismatickými vůdci, které pohání neukojitelná touha po úspěchu a uznání. V oblasti sexuality vás doslova dostanou svým nadšeným a energickým přístupem. Jsou sebevědomí a mají přirozenou touhu potěšit své partnerky, což z nich činí vášnivé a pozorné milence.

Beran (21. března – 19. dubna)

Beran, poslední znamení na našem seznamu nejvášnivějších znamení zvěrokruhu, je ohnivé znamení plné energie, odvahy a odhodlání. Jedinci narození v tomto znamení bývají impulzivní a celým srdcem oddaní všemu, do čeho se pustí. V oblasti osobních vztahů se muži ve znamení Berana obvykle přiklánějí k hluboké lásce a věrnosti. Jejich vztahy se vyznačují doslova ohnivým nadšením a touhou objevovat nové obzory.

Ovšem měli byste vědět také to, že se vyžívají ve vzrušující honbě a užívají si vzrušení z dobývání nových území, a to jak v kariéře, tak v milostném životě. Pokud se tedy doma začnou nudit, dost možná se poohlédnou jinde.