Krása a módaVlasy

Fialové konečky vlasů: 3 nejlepší účesy, které barvu vyzdvihnou

Fialové konečky vlasů: 3 nejlepší účesy, které barvu vyzdvihnou

Už máte dost klasický jednobarevných vlasů? Vyzkoušejte fialové konečky ve vlasech, které oživí váš vzhled. V článku vám přinášíme nejen aplikaci barvy, ale i jak o barevné vlasy pečovat.

Komu sluší fialová barva

Fialové konce jsou výrazné a kontrastní, takže dobře vypadají na lidech s různými tóny pleti. Ovšem na světlé studené pleti vytvoří ten úžasný wow efekt. Jelikož na světě existuje velmi široké spektrum fialové barvy, tak si zde přijdou na své i lidé s teplým odstínem pleti. Fialová podtrhuje zelené oči, které je dělá výraznější. Co se týče kombinace s oblečením, tak neváhejte sáhnout po rebelských kouscích s tmavšími očními stíny. Tento rebelský look vás vyšvihne úplně nahoru.

Jak dosáhnout fialových konců

Nejdříve si umyjte vlasy a nechte je dobře uschnout. Barvu na vlasy aplikujte na suché vlasy, abyste dosáhli rovnoměrného výsledku. Můžete zakoupit dočasnou barvu na vlasy, která je k dispozici v mnoha formách: ve spreji, pěně nebo gelových krémech. Taktéž můžete sáhnout po klasické barvě. Důkladně rukavicemi rozetřete barvu na konečcích a nechte působit podle pokynů výrobce. Je možné, že máte tmavé vlasy, které budou potřebovat zesvětlení, zde se nejlépe poraďte s kadeřníkem. Po uplynutí doby vlasy opláchněte.

Které účesy jsou pro tuto metodu top

Fialové konce vlasů vyniknou nejvíce ve vlnitých nebo kudrnatých vlasech, protože textura a objem těchto účesů pomohou barvě získat na hloubce a dimenzi. Taktéž vytváří zajímavý kontrast u krátkých vlasů, jako je pixie střih nebo bob. Tato barva může dát vašemu krátkému účesu odvážný a moderní vzhled. Nebo lehce nechte vaše vlasy volně padat a samotné barva zajistí kouzelný efekt.

Jak pečovat o barevné konečky

  • Investujte do šamponu a kondicionéru navržených speciálně pro barevné vlasy. Tyto produkty obsahují složky, které pomáhají udržet barvu a snižují vyblednutí.
  • Časté mytí vlasů způsobuje, že barva rychle vybledne. Pokud je to možné, myjte vlasy cca 2-3x týdně.
  • Před použitím fénu, kulmy nebo žehličky na vlasy, použijte sprej na ochranu před teplem. Tyto produkty chrání vlasy před poškozením.