Horoskopy

Boty podle znamení: vyberte si z těchto 12 podle svého znamení

Boty podle znamení: vyberte si z těchto 12 podle svého znamení

Oblékání odráží naši osobnost. Je to kombinace osobitého stylu spolu se současnými trendy. Outfit však vždy pozvednou dobře zvolené boty. Ty správné pro vás se dají určit podle toho, v jakém znamení jste se narodili. Jaká obuv je pro vás ta nejlepší?

Beran 

21. 3. až  20. 4.

Ohniví a soutěživí Berani ocení boty, které vydrží doslova prokopnutí zdi a podtrhnou jejich osobnost. Nejlepší pro něj jsou sneakersy v zemitých a červených odstínech. 

Býk 

21. 4. až 21. 5.

Býci občas ztratí hlavu a silně vybuchnou. Proto by raději místo těsných a pevně utažených polobotek měli sáhnout po ležírních mokasínech, ve kterých se jim bude chodit pohodlněji. 

Blíženci 

22. 5. až 21. 6.

Toto znamení je známé pro svoji skvělou schopnost komunikace a společenskost. Blíženci oplývají obrovskou dávkou šarmu, kterou ještě více podpoří botami na vysokém jehlovém podpatku v jasných barvách jako zelená nebo žlutá. 

Rak 

22. 6. až 22. 7.

K romantické povaze Raka se nejlépe hodí jemné baleriny spolu s květinovým vzorem na šatech. Ideální kombinace pro rande nebo večeři s jejich partnerem. 

Lev 

23. 7.až 22. 8.

Pro charismatické a vůdčí Lvy jsou nejvhodnější boty se stabilní a rovnou podrážkou, ve kterých se mohou pohybovat jistě a pevně. Nejlépe jejich osobnost odráží červená a černá barva. 

Panna 

23. 8. až 22. 9.

Praktické a detailistické Panny sáhnou také po praktických kotníkových botách, ve kterých se jim bude pohodlně chodit na všechny pracovní schůzky. Boty Panny mají vždy čisté a vyleštěné. 

Váhy 

23. 9. až 23. 10.

Váhy mají cit pro módu. Není tedy čemu se divit, když v jejich botníku objevíte desítky párů v různých designech, které pokaždé dokonale sladí se svým outfitem. 

Štír

24.10. až 22. 11.

Toto tajemné a nevyzpytatelné znamení sáhne vždy po takových botách, jaké vyžaduje situace a jejich nálada. Proto vás jednou překvapí ve vysokých černých botách s jehlovým podpatkem a podruhé v růžových keckách. 

Střelec 

23. 11. až 21. 12.

Střelci rádi sahají po aktuálních módních výstřelcích. Jsou to společenské a otevřené duše, které se nebojí neotřelých kombinací. Je proto možné, že je potkáte ve skvěle padnoucím obleku s barevnými teniskami a ještě barevnějšími ponožkami.

Kozoroh 

22. 12. až 20. 1.

Jejich pracovitost a vytrvalost se projevuje v nošení tradiční obuvi, jako jsou klasické společenské polobotky v zemitých barvách, pro co nejsnazší kombinování. 

Vodnář 

21. 1. až 20. 2.

S Vodnářem se nebudete nikdy nudit stejně jako vás nebudou nudit jeho skvělé outfity. Vodnáři rádi sahají po výraznějších kouscích i botách, které nepřehlédnete, jako jsou vysoké kozačky. 

Ryby 

21. 2. až 20. 3.

Ryby jsou velmi emotivní a intuitivní bytosti. Nejlépe se k nim hodí sandálky se šněrováním v pastelových barvách, které je promění v éterickou bytost.