Horoskopy

Vztek podle horoskopu: TOP 4 největší vzteklouni

Vztek podle horoskopu: TOP 4 největší vzteklouni

Na světě snad neexistuje člověk, který by se někdy nezlobil. Někteří jedinci jsou ale pověstní tím, jak se umí vztekat. Nejenže vybouchnou kvůli prkotinám, ale někteří ve vzteku dokáží totálně změnit osobnost. Která znamení se nejsnadněji rozčílí?

  • beran
  • býk
  • lev
  • štír
  • střelec

Beran (21. března – 20. dubna)

Beran nad sebou, svým chováním a tím co řekne ve vzteku absolutně ztratí kontrolu. Dokáže ho rozčílit i sebemenší maličkost nebo špatně mířený vtip na jeho osobu. Proto se mějte raději na pozoru a beranem si příliš nezahrávejte. Když se rozčílí, mohli byste dokonce dojít k úrazu. Ve vzteku se totiž kromě urážek může dopouštět také fyzického násilí.

Býk (21. dubna – 21. května)

Býk je mnohem trpělivější a tolerantnější než beran, ale když se rozčílí, tak to také stojí za to. Jakmile dostanou vztek, jen tak se nezbaví, což souvisí s jejich tvrdohlavostí. Ve vzteku dokáží udělat velmi zlé věci, a to v nepoměru toho, co je opravdu rozčílilo. Budou na vás křičet a hádat se, dokud mu nedáte prostor, aby vychladl.

Lev (23. července – 22. srpna)

Lev nikdy nepřizná chybu, takže není vůbec těžké s ním přijít do konfliktu. Lidé narození ve znamení lva překročí všechny meze, než aby se museli vzdát. Dokáží si tak vytvořit spoustu nepřátel. Pokud se s nimi pohádáte, raději odejděte a hoďte to za hlavu, jinak budete doživotním nepřítelem lva.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Štíři mezi vztahovačné jedince. Věci se jich mohou dotknout i když nebyly myšleny vůbec proti nim. Svůj vztek a zklamání projevují štíři ale tím nejhorším možným způsobem. Budou tiší, ale v jejich nitru to bude vřít. Jejich cílem se stane touha po pomstě za to, co jste jim provedli. Nebo i neprovedli?