Horoskopy

Vůně podle znamení: jaká z 12 pro vás bude ta pravá?

Vůně podle znamení: jaká z 12 pro vás bude ta pravá?

Ke každému znamení zvěrokruhu pasuje některá vůně na základě jejich charakteristiky. Pojďte zjistit, jaká vůně podle znamení padne právě vám. Co sedne Blížencům a co je vhodné pro Ryby?

Vůně podle znamení

Ať už na sílu astrologie věříte nebo ne, není na škodu se inspirovat, jaká vůně podle znamení k vám sedí. Některé vůně jsou jako stvořená pro zemská znamení, jiná daleko více padne znamením vzdušným.

Beran

Ohnivému znamení Berana nejvíce padnou hřejivé a dřevité vůně. Vsaďte na parfém s obsahem cedru nebo santalového dřeva.

Býk

Býci jsou požitkáři, ke kterým se skvěle hodí vůně levandule, růže, jasmínu nebo bergamotu. Chybu neuděláte ani tehdy, kdy sáhnete po ambře nebo pačuli.

Blíženci

Vůně podle znamení Blížence v sobě kombinuje květinové prvky s tradičními ingrediencemi jako je třeba cedrové dřevo.

Rak

Narodili jste se ve znamení Raka? Pak k vám pasují pudrové, sladké a květinové vůně. Vsaďte na levanduli, vanilku nebo pačuli.

Lev

Vůdčí znamení Lva k sobě potřebuje silné a omamné vůně. Doporučujeme se vydat směrem orientu, smyslných a intenzivních vůní.

Panna

Jste zrozencem Panny? Vám dokonale sedí jednoduché a nekomplikované vůně. Co třeba jasmín, cedr, tóny trávy nebo citrusy?

Váhy

Jaká je ideální vůně podle znamení Vah? Vám bychom mohli všemi deseti doporučit kombinaci pačuli, citrusů a vanilky. To vám sedne!

Štír

Štíři mající dvě tváře – jednu citlivou, kterou schovávají a druhou tvrďáckou, potřebují vůně těžší, dřevité s příměsí orientu.

Střelec

Pokud jste se narodili ve znamení Střelce, okouzlí vás ovocné vůně, ve kterých je lehce cítit orient. Kombinace bergamotu a mandarinky vás nadchne.

Kozoroh

Vůně podle znamení Kozoroha je vyrovnaná a sofistikovaná. I vám padne vůně orientu a dřevitých tónů, vanilky a koření.

Vodnář

Vodnářům nejvíce voní vůně tajemné a podmanivé. Nebrání se kombinaci cedrového dřeva, konvalinky, jasmínu a ambry.

Ryby

Pro citlivé zrozence Ryb jsou nejlepší vůně vodní a svěží, chybnou volbou nejsou ani romantické parfémy – jasmín, jalovec či cedr.