Horoskopy

Troufalá znamení zvěrokruhu: Která 3 znamení si dovolí nejvíc?

Troufalá znamení zvěrokruhu: Která 3 znamení si dovolí nejvíc?

Ve světě astrologie existují určitá znamení zvěrokruhu, která vynikají svou odvahou a smělostí. Tato znamení mají tendenci razit si svou vlastní cestu, nehledí na názory ostatních a jejich odvaha může být jejich silou, ale i nevýhodou.

TOP 3 troufalá znamení zvěrokruhu

Troufalost lze najít prakticky v každém člověku, ale tato 3 znamení jsou přesto svým vlastním jedinečným způsobem odlišná a neuvěřitelně inspirativní:

  • Beran
  • Lev
  • Střelec

Beran (21. března – 19. dubna)

Beran, první znamení zvěrokruhu, je proslulé svou odvahou a bezmeznou energií. Jedinci narození v tomto znamení mají přirozený sklon vrhnout se po hlavě prakticky do čehokoliv a rozhodně se nenechají snadno odradit. Beran se neštítí určovat si vlastní směr a bojovat za to, po čem touží. Někteří lidé mohou Berany vnímat jako drzé a troufalé, ale právě tato drzost je základem jejich úspěchu a schopnosti překonávat překážky.

A není divu – tomuto znamení totiž vládne planeta Mars, která jim propůjčuje asertivitu, soutěživého ducha a neutuchající snahu dosáhnout vytyčených cílů. Bývají až neomaleně odvážní, což jim může způsobovat řadu problémů.

Lev (23. července – 22. srpna)

Lev je znamením, které touží po pozornosti a uznání. Osoby narozené v tomto znamení bývají obdařeny pozoruhodným sebevědomím a neochvějnou rozhodností. Jejich odvaha spočívá ve schopnosti být sami sebou a zaujmout v jakékoli společnosti ústřední postavení. Odmítají být plašší nebo rezervovaní, naopak vyzařují auru královské sebejistoty. Není divu, že přístup Lvů k životu je pro jejich okolí často zdrojem inspirace.

A protože jim vládne samotné Slunce, vyznačují se přirozenými vůdčími schopnostmi a darem zazářit v každé situaci.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Mezi troufalá znamení patří i Střelec, touží totiž po svobodě a dobrodružství a neváhá si jít za svým cílem přes všechny překážky. Koří se Jupiteru, takže má smysl pro otevřenost a optimistický pohled na život. Střelci se nebojí riskovat a vyhledávat nové zážitky a jejich smělost obvykle spočívá v odvaze opustit svou komfortní zónu a hledat nové výzvy.

Jsou to věční hledači, kteří stále touží po nových výzvách, ať už prostřednictvím cestování, vzdělávání nebo odvážných podniků. Někdy tedy bývá těžké s nimi udržet krok.