Horoskopy

Nemorální znamení zvěrokruhu: 4, na které si raději dejte pozor

Nemorální znamení zvěrokruhu: 4, na které si raději dejte pozor

Věříte, že datum narození vypovídá o povahových vlastnostech člověka? Někteří lidé se domnívají, že den, kdy jsme přišli na svět je důvodem, proč se chování tak či onak. Podle jejich názoru jsou určitá znamení zvěrokruhu v jistých ohledech lepší než jiná. Pokud se i vy přikláníte k názoru, že jsou naše charakteristiky definovány právě tím, v jakém znamení jsme se narodili, pak vás možná zajímá, jaká jsou nemorální znamení zvěrokruhu. A my pro vás máme odpověď!

Tajemné 13. znamení

Za nemorální znamení zvěrokruhu je často považováno tajemné třinácté znamení. Tím je Hadonoš (29. listopadu až 17. prosince). Lidé narození v jeho období mají mnoho povahových rysů, s nimiž se není radno chlubit. Bývají velmi šarmantní, čehož využívají k manipulaci s druhými. Jsou energičtí a cílevědomí, na cestě za vlastním úspěchem však bez váhání zrazují ostatní. Jsou proslulí žárlivostí, vlastní přednosti však klidně zneužijí pro svůj prospěch.

Štír

I Štíři bývají vnímáni poměrně negativně, co se týče jejich morálky. Své pocity totiž často nedávají najevo, uvnitř nich se však mohou odehrávat velké boje, které ovlivňují jejich chování. Jsou pomstychtiví, žárliví a nenávidí s přímo ohromující intenzitou. Záměrně i omylem sklouzávají k manipulaci s druhými.

Váhy

Váhy jsou sice pokládány všeobecně za spravedlivé, často se však rozhodují podle vnějších okolností, což z nich činí nestálé a nespolehlivé jedince. Velmi je vystihuje úsloví „kam vítr, tam plášť“, a proto se na jejich morální úroveň nelze spolehnout.

Kozoroh

Také Kozoroha můžeme bez skrupulí označit jako nemorální znamení zvěrokruhu. Jsou velmi ambiciózní, nicméně jejich cílevědomost dokáže přerůst do nezdravých rozměrů. Potom jdou lidé narození ve znamení Kozoroha „přes mrtvoly“ a nic je v jejich jednání nezastaví. Ani morálka.