Horoskopy

Horoskop na dnešek – čtvrtek 5.10.2023. Beran by se měl zaměřit na rodinu, Váhy se potřebují uklidnit

Horoskop na dnešek – čtvrtek 5.10.2023. Beran by se měl zaměřit na rodinu, Váhy se potřebují uklidnit

Beran

Měli byste se co nejvíce věnovat rodině a domovu. Můžete popřemýšlet nad tím, jaké plány si uděláte na víkend. Rozhodně je vhodný čas někam vycestovat, i když by mělo jít jen o jednodenní výlet. Čas strávený s rodinou pro vás bude velmi přínosný. Nejenže se budete skvěle bavit, utužíte vzájemné vztahy. Až se vrátíte domů, oblečte si pohodlné oblečení a něco společně uvařte. Soustřeďte se na jednoduché radosti života.

Býk

Když cítíte, že něco není v pořádku, nemůžete mlčet. Projevíte se buď slovně anebo ještě lépe – činy. Navzdory tomu, že umíte být velmi důrazní a přesvědčiví, nebojíte se ukázat taktéž svou jemnější stránku. Pamatujte si, že slova léčí. Pokud se vám něco nelíbí nebo vidíte příležitost, jak by se mohly okolnosti změnit k lepšímu, řekněte to. Nemusíte se hned dočkat vděku. Po komunikační stránce jste na tom v pořádku, takže se nebojte.

Blíženci

Život není jen o penězích. Někdy je třeba být velkorysí a nestarat se o to, jestli dostanete to, po čem toužíte a jak se vám to vrátí. Může se vám stát, že uvidíte někoho z přátel ve svízelné finanční situaci. Vy jste na tom s penězi dobře, a pokud máte dostatek finančních problémů, můžete mu je půjčit. Jen si dejte pozor, ať vám půjčená finanční částka nechybí. Je pravděpodobné, že zpět ji dostanete mnohem později, než čekáte.

Rak

Udělat chybu může občas každý. Odpouštět už tak jednoduché není. Vy budete této zkoušce vystaveni. Naučte se odpouštět svým bližním. To, že řeknete, že odpouštíte, ještě nemusí znamenat, že to tak skutečně cítíte. Je zapotřebí věci si pořádně prodiskutovat. Je možné, že se zlobíte také sami na sebe. Odpusťte i sami sobě a nechte minulost minulostí. Zbytečně se nedržte problému, ale jděte vstříc lepší budoucnosti. Nejste připraveni na vážný vztah, takže nevoďte druhého za nos.

Lev

Příliš tvrdě jste pracovali a navíc vás potkalo několik velice silných zážitků. Vaše tělo je vyčerpané fyzicky i mentálně. Nebojte se proto odpočívat bez pocitu viny. Jedině tak můžete zase načerpat energii na každodenní život. Dnes jste společenští, takže rozhodně vyrazte mimo domov. Pomoci dobít baterky může výlet na neznámé místo nebo čas strávený s přáteli či rodinou. Rozhodně se nebojte kombinovat obojí!

Panna

Je zapotřebí zapřemýšlet nad svou budoucností. Necháváte se vést a nemáte žádné cíle, což je možná důvod, proč se nikam neposunujete. Jste připraveni sdílet své nápady se světem? Pokud ne, podělte se s nimi alespoň s partnerem nebo s dobrým přítelem, kterému důvěřujete. Může vám poskytnout novou inspiraci nebo motivaci k splnění těchto nápadů. V žádném případě neslibujte nic, co nedokážete splnit. A to ani v případě, že slibujete něco sami sobě.

Váhy

Cítíte emoční nevyrovnanost, která vám dokonce nedovoluje pořádně spát. Pamatujte si, že než dáte situaci do pořádku, může to trvat. Uvolnit a uklidnit se můžete prostřednictvím klidných skladeb. Nebojte se u nich zacvičit nebo jen tak relaxovat. Navodí to ve vás pocit štěstí, který potřebujete. Uspořádejte své preference. Naplánujte si různou hudbu na cestu do práce a jinou při odpočinku. Uvidíte, že se vám uleví a dodá vám to sílu, abyste stresující situaci zdárně vyřešili.

Štír

Nebojte se vychutnat požitků, které vám život přináší. Po práci, kterou vykonáváte, si zasloužíte nějakou odměnu. Nebojte se rozmazlovat se, například nějakou zkrášlující procedurou. Snažte se dnes strávit co nejvíce času v přírodě. Je ideální den na plánování, takže se zaměřte na nadcházející situace, abyste si uspořádali všechno, co potřebujete. Půjde vám to bez zbytečných zádrhelů. Pokud se necháte vést svojí intuicí, můžete se dostat do okamžiku, kdy se budete cítit velmi spokojení sami se sebou.

Střelec

Není jednoduché nalézt něco, co jste ztratili už dávno. Dnes ale máte obrovskou příležitost! Stačí, když vyvinete trochu aktivity a může se vám podařit to nalézt. Umíte se dobře přizpůsobit jakékoli situaci, i když zrovna netušíte, jak ji správně vyřešit. Tento váš postup je natolik účinný, že spousta záležitostí se vyřeší zcela bez vašeho přičinění. Dnes necítíte potřebu po hmotných věcích, zaměřujete se spíše na duchovní činnosti. Vaše dřina a vytrvalost se vyplatí.

Kozoroh

Nebojte se věřit na zázraky, dějí se každý den! I když je třeba teď nevidíte, občas se stanou. Právě dnešek je pro ně jako dělaný. Pokud něco velice chcete, můžete toho dosáhnout, aniž byste se museli přehnaně snažit. Díky tomu získáte optimistický pohled na svět a konečně se začnete těšit na budoucnost. V zaměstnání proto budete působit sebevědoměji a je možné, že si můžete také polepšit.

Vodnář

Neskrývejte své emoce. Můžete jim dát průchod, i když se nevyplácí jednat přímo pod vlivem intenzivního návalu emocí. Naučte se je zpracovávat, abyste lépe pochopili také lidi ve svém okolí. Pak pochopíte, že ten, kdo se snaží jednat tak, že ho něco nezajímá, ve skutečnosti potřebuje jen trochu postrčit. Díky tomu, že pochopíte sebe sama, může lépe spolupracovat i s okolím. Nebojte se ustoupit, pokud nevíte, jak problém vyřešit.

Ryby

Dnes se vás bude držet úspěch, ať sáhnete na cokoliv. Nebojte se pustit i do obtížných úkolů. Jen si dejte pozor, ať si toho nenaberete příliš. V pracovních i rodinných záležitostech hrajete prim a vůbec vám to nevadí. Jste sebevědomí, protože vám všechno jde od ruky. Problémy sami od sebe mizí a nechávají vám volný průchod. I když nechápete, proč některé věci dopadly, tak, jak dopadly, jste za to vděční. Pocit vítězství, který dnes zažijete, nikdy nebyl sladší. Užijte si to!