Horoskopy

Vlastenecká znamení zvěrokruhu: 4 největší partioti

Vlastenecká znamení zvěrokruhu: 4 největší partioti

Hrdost na vlastní zemi je něco, co by měl mít každý občan svého rodného státu. A nyní sem nezatahujeme politiku! Může to být váš kraj, kultura, tradice nebo třeba pivo. Každý si najde to své, proč je na svou zemi hrdý. Projevy vlastenectví se projevuje i podle vlastností znamení zvěrokruhu. Kdo je největší vlastenec ze všech?

Býk (21. dubna – 21. května)

Vlastenectví býk vnímá jako součást svého rodinného života. Je hrdý zejména na ty, kteří jsou ochotni riskovat svůj život pro bezpečnost ostatních. Milují své kulturní dědictví a obecně historii své země. Pravděpodobně budou znát zpaměti všech hlavy státu, které se vystřídaly na českém trůnu.

Rak (22. června – 22. července)

Lidé narození ve znamení raka mají velmi sentimentální myšlenky nejen ve vztahu ke jejich blízkým, ale také k jejich zemi. Mají rádi historické romány, které jsou zasazeny do skutečných událostí. Vždy když je uctívána památka obětem některých událostí nebo se vzdává hold bojovníkům za svobodu, vždy je to velmi dojme.

Váhy (23. září – 23. října)

Váhy jsou velmi korektní a proto nesnesou, když se ošklivě mluví o jiných národech a zemích. Pomluvy o své zemi nesou však ještě hůř a jindy nekonfliktní váhy otevřou velmi bouřlivou diskuzi, že se tento člověk šeredně mýlí. Nikdy však diskuzi nepřivede až ke rvačce, to by bylo proti jejich zásadám.

Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Kozoroh je pyšný na svou zem a snaží se, aby všichni, kteří s ním přijdou do styku, toto vlastenectví prožívali úplně stejně. Jsou vděční za to, v jaké zemi mohou žít a zasazují se o to, aby země dále vzkvétala. Vždyť díky své pracovitosti jsou jedni z nejlepších daňových poplatníků.