Horoskopy

Velikost pánského přirození podle znamení: tito 4 muži vás překvapí

Velikost pánského přirození podle znamení: tito 4 muži vás překvapí

Nebudeme nikomu nalhávat, že sex ve vztahu je velice důležitý. A pokud máte nějaké jisté priority, tak vám přinášíme velikosti pánského přirození podle znamení. Pamatujte, že tomuto astrologickému přiřazení nedávejte 100% a řiďte se hlavně svými city.

Nezkrotní Berani

Jak je známo, Berani milují nezávislost a touží po akci. Jistě uspokojí i zkušenou, ale bude velice těžké ho zkrotit, jelikož má energický penis. Co postrádá na fyzické kráse, to nahradí svými schopnostmi. Pokud hledáte někoho, kdo miluje drsnější jízdu u Berana si přijdete na své. A konečně samotné finále, jeho délka dělá průměrně 15 cm.

Střelec a jeho střela

Milovníci dobrodružství a svobody vás okouzlí svým cca. 18 cm kouzelným údem. V posteli miluje legraci a hlavně dokáže svoji střelou uspokojit i náročnější ženy. Odstraňte stud a hned se spolu vrhněte do postele. Věřte, že toho nebudete litovat.

Jasný král Panna

Panna skrývá 19 cm poklad v boxerkách. Panny jsou jednoznačně jedny z nejlepších a nejvášnivějších milenců. Jelikož Panny rády pečují o druhé a stejně tak rády upravují svoji chloubu. Další hlavní vlastností je rodinné cítění, což znamená, že máte jistotu v tom, že vám bude věrný.

Nejistí Vodnáři

Když uvidíte jeho 7 cm roztomilé přirození, nebudete mít chuť na něj ihned skočit. Sice ho není lehké postavit, ale věřte, že takový dobrák jako je Vodnář se o vás postará. Ale i když má své nedostatky, tak umí zase i jiné věci a to pusou. Takže i tak si užijete plno šílených a krásných nocí.

Shrnutí

V článku jsem vám sepsali tři největší milovníky sexu s největším přirozením. Máte chuť na opravdové dobrodružství, tak se

  • Střelcem
  • Beranem
  • Pannou ho zažijete.