Horoskopy

Marnivost podle horoskopu: těchto 5 znamení se bere moc vážně

Marnivost podle horoskopu: těchto 5 znamení se bere moc vážně

Máte ve svém okolí někoho, kdo je schopen strávit minuty prohlížením sebe sama v zrcadle? Někoho, kdo si neustále fotí selfíčka nebo řeší, jak vypadá? Dneska se společně zaměříme na marnivost podle horoskopu a zjistíme, která znamení se berou až příliš vážně.

Marnivost podle horoskopu: TOP 5 nejmarnivějších znamení

Asi každý známe někoho, kdo musí vypadat perfektně i tehdy, kdy jde vynést odpadkový pytel do popelnice. Dbát na svůj zevnějšek je v pořádku, ale nesmí se to přehánět. Koho ovládá marnivost podle horoskopu?

  • Beran
  • Býk
  • Lev
  • Váhy
  • Rak

Beran

Berani jsou opravdu hodně citliví na svůj zevnějšek. Dbají na to, jak působí na své okolí a jaký dělají dojem na druhé lidi. Makají na sobě, dřou v posilovně a starají se o to, aby vypadali dobře. Fyzická stránka je pro ně klíčová, zakládají si na dobře vyrýsovaném těle.

Býk

Zrozencům Býka vládne planeta Venuše, proto se asi není čemu divit, že i oni dbají na svůj vzhled. V očích druhých se snaží působit svůdně, šíří kolem sebe jakousi lehce tajemnou auru a zbožňují, pokud jim někdo složí kompliment.

Lev

Že se marnivost podle znamení týká také Lvů, není pochyb – a asi jen málokoho by to překvapilo. Lvi jsou opravdu hodně marniví, nijak se tomu nebrání a už vůbec to nepopírají. Sebeláska a touha po dokonalém vzhledu je jejich doménou.

Váhy

I Váhy patří mezi marnivá znamení zvěrokruhu, byť to tak možná na první pohled nemusí vypadat. Touží po pozornosti a zejména lichotkách ze strany okolí a doslova se tetelí blahem, když jim někdo pochválí jejich zevnějšek.

Rak

I když se na první dobrou zdá, že Raci patří mezi nejskromnější znamení vůbec, marnivost podle znamení se jim nevyhýbá. Často je to u nich jen role, nebo póza, jak zapůsobit na ostatní. Ve skutečnosti ale sami sebe hodně řeší.