Horoskopy

Nejhorší strýcové podle horoskopu: kdo s dětmi nebude dělat lumpárny?

Nejhorší strýcové podle horoskopu: kdo s dětmi nebude dělat lumpárny?

Každý strýček na světě miluje své neteře a synovce téměř tak jako by byli jeho vlastní. Ne každý strýc jde ale s dobou a nebude své neteře a synovce kárat za to, co mají na sobě. Strýcové, kteří se narodili v těchto znamení, s dětmi pravděpodobně nebudou provádět lumpárny.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nejvíce nudní ze všech strýců jsou ti, kteří se narodili ve znamení kozoroha. Tak jako jsou usedlí ve svém soukromém životě, stejně usedlí jsou i ve vztahu k dovádění se svými neteřemi a synovci. Jsou velmi tvrdohlaví a když po nich budou skákat, budou se jen mračit a zatvrzele odmítat jakékoliv hry.

Panna (23. srpna – 22. září)

Strýcové, kteří se narodili ve znamení tety jsou jen o trochu méně usedlí jako strýcové narození ve znamení kozoroha. Nejnovějším trendům mládeže nerozumí a ani nechtějí rozumět, navíc panny neprojevují příliš emoce, takže se pravděpodobně nebudou jakkoliv rozplývat nad již třetí hrou pexesa nebo „člověče nezlob se“.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ačkoliv býci jsou velmi rodině založení, neznamená to, že jsou zábavní. Tito strýcové milují svoji pohodu a klid a vyloženě nesnášejí křik dětí, protože narušuje jejich odpočinek. Není to tak, že by je neměl rád, strýcové býci budou vůči celé své rodině velmi ochranitelští, jen příliš nudní pro dětské radovánky.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Strýcové narození ve znamení střelce sice nejsou nudní, ale spíše si se svými neteřemi nedokáže vytvořit žádný vztah. Kvůli jeho dobrodružné povaze se z něj stane spíše „známý“ strejda, se kterým si nemáte co říct.

Rak (21. června – 22. července)

Raci se budou na všechny děti mazlit, a to takovým způsobem, že to bude otravné. Strýček rak vám vždy věnuje pořádného mokrého „hudlana“ na uvítanou. Všichni to nenávidí, ale on si zkrátka nemůže pomoct.