Horoskopy

Outfity podle znamení zvěrokruhu: Modely podle hvězd pro podzim 2024

Outfity podle znamení zvěrokruhu: Modely podle hvězd pro podzim 2024

Každé znamení zvěrokruhu má své jedinečné vlastnosti a charakteristiky, které se mohou projevit i v tom, jakým způsobem se oblékají.. V tomto článku se podíváme na outfity podle znamení zvěrokruhu  pro letošní podzim. Budete překvapeni, jak vám vaše hvězdné znamení může pomoci najít ten pravý podzimní look.

Beran (21. března – 19. dubna)

Berani jsou plní energie a odvahy, což se odráží v jejich oblečení. Pro podzimní sezónu je pro ně ideální volbou kožená bunda nebo kabát s odvážným střihem. K tomu si mohou vybrat nějaké extravagantní boty, které vytvoří výrazný kontrast.

Býk (20. dubna – 20. května)

Býci jsou známí svým smyslem pro luxus a komfort. V podzimním outfitu ocení kvalitní svetry, vlněné šály a pohodlné kožené boty. Při výběru barev jim sluší teplé tóny, jako je hnědá nebo zemitě zelená.

Blíženci (21. května – 20. června)

Blíženci jsou kreativní a rádi experimentují s různými styly. V podzimním modelu by se měli zaměřit na vrstvení. Košile s dlouhými rukávy pod svetrem a džíny jsou pro ně skvělou volbou. Doplnit mohou originální šperky.

Rak (21. června – 22. července)

Raci jsou citliví a pohodlnost je pro ně na prvním místě. Pro podzim by u nich neměly chybět pletené svetry, které jim poskytnou pocit tepla a bezpečí. Pro jejich něžnou povahu jsou vhodné pastelové barvy.

Lev (23. července – 22. srpna)

Lvi mají rádi pozornost, a to se odráží i v jejich stylu. Pro podzim si mohou vybrat výrazné kousky, jako je kabát s leopardím vzorem nebo elegantní černý plášť. Nesmí chybět ani nějaký výrazný doplněk.

Panna (23. srpna – 22. září)

Panny jsou precizní a mají vkus. Vsaďte na jednoduchost a kvalitu. Košile s jemným vzorem, dobré džíny a elegantní černé boty jsou pro vás ideální volbou.

Váhy (23. září – 22. října)

Váhy milují krásu a harmonii ve všem, co dělají, a to zahrnuje i jejich oblečení. Pro podzim si mohou vybrat šaty nebo sukně v pastelových barvách a doplnit je kardigany a hezkými botami.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Štíři mají rádi tajemno a výzvy. V podzimním outfitu by neměly chybět temné barvy, kožené rukavice a nějaký výrazný doplněk, třeba klobouk s širokou krempou.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Střelci jsou dobrodružní a optimističtí. Pro podzim si mohou vybrat bundu ve stylu safari, která jim umožní cítit se pohodlně i při procházkách v přírodě. Doporučujeme také volné kalhoty a pohodlnou obuv.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Kozorozi jsou praktičtí a mají rádi klasický styl. V jejich šatníku by neměly chybět kvalitní kabát, šála a kožené rukavice. Vyhýbejte se příliš výrazným vzorům.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vodnáři jsou originální a milují inovace. S módou si mohou dovolit experimentovat. Kardigany v neobvyklých barvách a boty s výraznými podpatky jsou pro ně ideální volbou.

Ryby (19. února – 20. března)

Ryby jsou něžné a snivé povahy. V podzimním modelu oceníte lehké šaty s jemnými vzory a pastelovými barvami. Přidejte pletený svetr pro pocit pohodlí.

Nesmíme zapomenout, že základem každého podzimního outfitu je sebejistota a dobrá nálada. Vyberte si takové kousky, ve kterých se budete cítit skvěle, a buďte připraveny na výzvy, které přináší každá nová sezóna.