Horoskopy

Vraždy podle horoskopu: 3 vrazi mezi námi

Vraždy podle horoskopu: 3 vrazi mezi námi

Horoskop může mnoho věcí odhalit o naší osobnosti, ale některé věci bychom mohli raději nevědět. Co byste si mysleli, kdybychom vám řekli, že existují tři znamení zvěrokruhu, která by mohla být potenciálními vraždy? Samozřejmě, že to bereme s lehkým nadhledem, ale pojďme se podívat na to, kdo by mohl spáchat dokonalé vraždy podle horoskopu.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Štíři jsou známí svou intenzitou a vášní. Mají tendenci skrývat své emoce a myslet na hlubší úrovně. Kombinujte to se svou schopností prozkoumat temnější stránky lidské povahy, a máte ideální recept na potenciálního vraha. Ale pozor, štíři jsou tak dobří, že by vražda mohla zůstat neodhalena.

Blíženci (21. května – 20. června)

Blížence známe pro jejich dvojí povahou a schopností přizpůsobit se různým situacím. To je to, co je činní tak nebezpečnými. Mění svou identitu a myšlenky tak rychle. Odhalit je jako vraha by bylo téměř nemožné. Vraždy podle horoskopu? Pro Blížence další dobrodružství.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vodnáři jsou známí svou originalitou a odlišností od ostatních. Měli by nápad na vraždu, určitě by byla unikátní a těžko předvídatelná. Jsou také velmi inteligentní a schopní analyzovat situace, což by jim pomohlo zbavit se jakýchkoli důkazů. Ale nezapomínejme, že Vodnáři jsou také humanisté a často se věnují společenským otázkám, takže by to mělo zůstat pouze ve fikci.

Na straně druhé jsou zde tři znamení, která by neublížila ani mouše a naopak by nejspíše vraha odhalila.

  • Raci jsou známí svou citlivostí a péčí o druhé. Mají silné rodinné hodnoty a přirozeně se starají o dobro druhých. Vraždy by pro ně byly naprosto nesmyslné.
  • Panny jsou velmi pečlivé a důkladné. Často se věnují detailům a organizaci. Zabít někoho by bylo v naprostém rozporu s jejich charakterem.
  • Váhy touží po harmonii a rovnováze ve vztazích. Vytváření disharmonie násilím nebo vraždou by pro ně bylo nepředstavitelné.

Tento článek je samozřejmě zcela fiktivní a má za účelem pobavit a povzbudit vaši představivost. Věříme, že vaše znamení zvěrokruhu neovlivňuje váš sklon k vraždám!