Horoskopy

Milenky podle znamení: top 5 největších dračic v posteli

Milenky podle znamení: top 5 největších dračic v posteli

Hledat dobrého partnera do postele je jako hledat jehlu v kupce cena. Těch opravdu dobrých, kteří budou vždy při chuti a nebudou chtít jen stereotyp je opravdu poskrovnu. Pokud toužíte po sexuálním dobrodružství a nesnášíte nudu, pak určitě zkuste spojení s ženou narozené v některém z těchto znamení.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Když se dostanete štírovi pod kůži, ukáže vám své nejtajnější zbraně, kterými jsou jeho sexuální dovednosti. Ženy ve znamení štíra jsou velmi dominantní a velmi rády střídají a zkouší nejrůznější polohy.  S nimi se nikdy nudit nebudete.

Lev (23. července – 22. srpna)

Ženy narozené ve znamení lva jsou skutečně lvice. Milují postelové hrátky a vše, co s tím souvisí. Očekávejte nekonečné flirtování a dlouhou předehru. Díky ženě lvici se budete cítit výjimečně.

Blíženci (22. května – 21. června)

Tak jako jsou lidé narození ve znamení blíženců zábavní ve společnosti a je s nimi přijít do řeči, stejně tak jsou zábavní v posteli. Ženy narozené ve znamení blíženců nikdy nedovolí, abyste se v posteli nudili. Pravděpodobně na vás vytáhnou hračky, aby projevili svou dominantní stránku.

Ryby (21. února – 20. března)

Ženy narozené ve znamení ryb jsou velmi citlivé nejen mimo postel, ale také při samotném aktu. Nebudou na vás tedy aplikovat praktiky, o které nemáte zájem. Ale vše provedou s největším citem, abyste byli spokojení. Dokáží vás překvapit svými pohyby, které jste u nikoho jiného nezažili.

Váhy (23. září – 23. října)

Ženám narozeným ve znamení vah bude vždy záležet na vaše uspokojení více než na jejím vlastním. Díky tomu, že jsou poměrně empatické, přesně vycítí, co se vám líbí a co naopak ne. Kromě toho, že můžete zažít příjemný vanilkový sex, dokáží to i pořádně rozjet. Sebevědomí žen narozených ve znamení vah v posteli je nekonečné.