Horoskopy

Zdrženlivá znamení: těchto 6 znamení do ničeho nejde po hlavě

Zdrženlivá znamení: těchto 6 znamení do ničeho nejde po hlavě

Být zdrženlivý rozhodně není synonymem pro uzavřenost. Zdrženlivost není špatnou vlastností, ale spíše nedoceněnou, protože lidé, kteří jsou zdrženliví, jsou jen těžko čitelní tím, že se okamžitě neprojevují. Tato znamení zvěrokruhu jsou raději posluchači, než aby se projevovali.

PANNA (23. srpna – 22. září)

Panny jsou zdrženlivé z dobrého důvodu. Díky své inteligenci totiž ví, že když budou pozorně poslouchat ostatní a nebudou se vměšovat do konverzací, dozví se mnohem více. Lidé narození ve znamení panny také nikdy nebudou projevovat příliš své emoce.

BÝK (20. dubna – 20. května)

Není to tak, že by býci nebyli společenští, ale když už s někým vedou konverzaci, zkrátka nemají potřebu konverzaci vést. Klidně budou celý večer poslouchat monolog svého kamaráda a jen občas přitakají. Je to pro ně lepší, než dát najevo, že jejich život není až tak dobrý.

KOZOROH (22. prosince – 19. ledna)

Kozorozi se řídí známým pořekadlem, dvakrát měř, jednou řež. Je to právě jejich rozvaha, která je činí tak úspěšnými. Než se do čeho pustí, raději vše promyslí a zváží všechny možné problémy.

RYBY (19. února – 20. března)

Ryby jsou spíše zdrženlivé, pokud jde o mluvení. Díky empatickému cítění jsou spíše pozorně naslouchaní, zda někdo neprojeví, že má nějaký problém. Lidé narození ve znamení ryb se neradi nutí do jakýchkoli konverzací.

ŠTÍR (23. října – 21. listopadu)

Jestli někdo skutečně patří mezi zdrženlivá znamení, pak je to štír. Ten je zahalen tajemstvím ze své přirozené povahy. Většinu věcí si nechávají pro sebe. Nikdo je nezná tak, jak znají štíři sami sebe.

VÁHY (23. září – 22. října)

Váhy příliš neprojevují emoce. Pokud se mají pro něco rozhodnout, udělají to až po pečlivém předchozím uvážení. Nečekejte velkolepá gesta ani teatrální projevy emocí. Vše prozradí postupně vše svým chováním a přístupem.