Horoskopy

Nejčastější znamení vrahů: 4 nebezpečná znamení

Nejčastější znamení vrahů: 4 nebezpečná znamení

Každý rok je rozdělen do 12 období, přičemž každé z těchto období náleží právě jednomu z nebeských znamení. Lidé se rodí vždy v jednom znamení, a podle toho jsou jim přisuzovány určité vlastnosti a charakteristiky. Ti, co se narodili ve znamení Býka jsou takoví, Blíženci zase jiní. A někteří podle astrologie více tíhnou k násilí. Jaká jsou ta nejčastější znamení vrahů?

Panna

To vůbec nejčastější znamení vrahů, zejména těch sériových, je panna. Tito lidé narození mezi 23. srpnem a 22. zářím milují čistotu. Jejich místa činu jsou naprosto precizně uklizená, a proto je obtížné jejich dopadení. Jsou to perfekcionisté, což jim jejich šílený koníček poněkud usnadňuje. Ve znamená Panny se narodila například vraždící zdravotní sestra Marie Fikáčková.

Blíženci

Často se vyskytujícím znamení jsou také Blíženci. Mezi 21. květnem a 20. červnem se narodil například známý kanibal Dahmer nebo David Berkowitz. Blíženci jsou velmi aktivní, náladoví a obratní v komunikaci, a proto jsou schopni své oběti takzvaně „ukecat“.

Ryby

Třetí v pořadí četnosti znamení vrahů jsou Ryby. Ryby bývají většinou emocionálně stabilní a chladné, ve skutečnosti však u nich dochází k hromadění emocí, které v tu nejméně vhodnou chvíli vyplavávají na povrch. Z toho důvodu jsou náchylné k vraždám v afektu. Ve znamení Ryb se narodil kupříkladu Josef Mengele, vraždící klaun John Wayne Gacy nebo atentátník James Earl Ray.

Střelci

Posledním častým znamením zvěrokruhu u vrahů je Střelec. Střelci jsou chaotičtí a impulzivní. Zejména v případě, že se jejích povaha střetne s nějakým typem duševní poruchy je problém na světě. Ve znamení Střelce přišel na svět například lamač ženských srdcí Ted Bundy.