Horoskopy

Milující znamení zvěrokruhu: 4 nejvíce láskyplná znamení

Milující znamení zvěrokruhu: 4 nejvíce láskyplná znamení

Všichni známe slovo láska. Každý ji však prožíváme jinak a projevujeme jinak. U jednotlivých znamení odhalíme také různé projevy lásky. Mezi všemi znameními však najdeme 4, která lásku projevují a pociťují mnohem intenzivněji oproti ostatním. Kdo jsou největší milovníci podle zvěrokruhu?

Rak

22. 6. až 22. 7.

Raci se oddávají svým pocitům a intuici. Proto se zdají komplikovaní a často náladoví. Potřebují partnera, který jim bude skutečně rozumět. Pokud takového najdou, snesou mu modré z nebe. Když se do vás Rak zamiluje, bude vás neustále opečovávat a zahrnovat něhou. Jsou to věrní partneři na celý život, kteří rád udržují plamen rodinného krbu. 

Ryby

21. 2. až 20. 3. 

Ryby milují intenzivně. Mají jednoduše srdce na dlani, nestydí se za své pocity a ani je neskrývají. Pokud se do vás zamilují, udělají doslova všechno, co vám na očích uvidí. Potřebují cítit skutečné propojení se svým partnerem. Když ve vás najdou spřízněnou duši, je velmi pravděpodobné, že tento vztah ustojí každou překážku. 

Váhy 

23. 9. až 23. 10.

Zrozenci Vah jsou celoživotními vyznavači harmonie. Patří k romantickým, otevřeným a něžným milencům či milenkám. V životě i ve vztazích touží po rovnováze. Nemusíte se tak obávat zbytečných hádek. I když nastane vypjatá situace, Váhy udělají vše proto, aby věci napravily a vrátily zpět k harmonickému fungování. Do vínku dostaly přirozený dar starat se o druhé. Své partnery láskyplně ochraňují a snaží se je vždycky potěšit. 

Štír

24. 10. až 22. 11.

S láskou ztrácejí sebe i pevnou půdu pod nohama. Pokud Štír cítí, že se jedná o toho pravého, naplního ho neskutečné odhodlání, kterým by mohl hory přenášet. Milostné rysy tohoto znamení ho předurčují k tomu, aby kolem sebe rozdával vášeň. Jakmile si získáte Štíří srdce máte vyhráno. S tímto znamením vás čeká plnohodnotný vztah a uspořádaný domov.