Krása a módaMóda

5 nejmódnějších kabelek na podzim: Zkuste tyto tipy!

5 nejmódnějších kabelek na podzim: Zkuste tyto tipy!

Podzim s sebou přináší i sychravé počasí a pochmurnou náladu. Jak si tento ne příliš příjemný čas prozářit? Vyzkoušejte třeba novou kabelku.

1. Zářivé barvy a vzory

I když může být podzim sychravý, rozhodně bychom se neměli vzdávat veselých barev. Těch není nikdy dost. Kromě toho je to lék na podzimní melancholickou náladu. Na podzim hrají prim kabelky, které hýří barvami a barevnými vzory. Své místo si nacházejí vzory se zvířecími motivy – leopardí nebo gepardí skvrny, potisk kůže krajty či krokodýla. Trendy budou také odstíny neonové. Prim hraje fuchsie. Volte takové barvy, které vám budou připomínat barevné bonbónky.

2. Kabelky kolem pasu

Tyto kabelky jsou známé také pod názvem ledvinky. Nejsou vhodnou volbou pouze pro sportovní aktivity, ale doplní i náš každodenní outfit. Vyberte si model, který bude mít rafinovanou texturu nebo barvu. Elegantní vzhled nabízejí ledvinky kožené. Mohou být i prošívané nebo je dozdobí imitace zvířecí kůže. Patříte mezi vyznavačky výrazných barev? Pak si pořiďte modely neonově žluté nebo růžové. Kabelky však nemusíte nosit jen kolem pasu, klidně si je přehoďte přes rameno.

3. Kabelky s aplikací v podobě šperků

Tento styl není vhodný pouze do divadla nebo pro slavnostnější okamžiky. Kabelku ozdobenou šperkovou aplikací si můžeme pořídit i pro běžné nošení. Nemusí to být zrovna večerní psaníčko. Díky kabelce s aplikací v podobě šperků vykouzlíte elegantní outfit i s obyčejným tričkem a džínami. Můžete si pořídit jak malá psaníčka, tak i třeba módní kufřík.

4. Hranaté tvary s pevnými madly

Tyto kousky jsou sice celkem náročné na nošení, přesto jsou to modely velmi elegantní. Jedná se o klasickou kabelku, která má hranatý tvar kufříku a je opatřená pevnými uchy nebo horním madlem. Nosit je můžete v ruce nebo si je provlékněte ležérně na předloktí. Inspirací vám může být styl značek Dior nebo Prada.

5. Kabelky velkých rozměrů

Vhodnou volbou je velká shopperka. Vejde se vám do ní vše potřebné a čím bude větší, tím lepší. Investujte do takového modelu, který je kvalitní a vydrží vám dlouhou dobu. Také by měl být univerzální, abyste jej sladila s různými outfity. Tyto modely nabízí třeba značka Vagabond.