Horoskopy

Intrikáni podle znamení zvěrokruhu: 5 nejvyčůranějších znamení

Intrikáni podle znamení zvěrokruhu: 5 nejvyčůranějších znamení

Inteligence, která je využívána pro manipulaci ostatních k dosažení cílů, bývá lidově označována také jako vyčůranost. Intriky nejsou jen nebezpečné účelové pomluvy, ale také manipulace. Na která znamení byste si raději měli dát pozor?

Štír (24. října – 22. listopadu)

Lidé narození ve znamení štíra jsou známí tím, že jsou zahaleni v tajemství. Protože štíři nechtějí, aby kdokoliv poznal, co si skutečně myslí, vynikají ve skrývání svých pocitů a úmyslů. Dokáží číst myšlenky lidí z řeči těla, takže vnímají jejich skrytý úmysl a emoce. Jakmile chtějí dosáhnout svého, přesně ví u koho a na jakou strunu zabrnkat.

Blíženci (22. května – 21. června)

Blíženci byli obdařeni skvělou výřečností. Díky jejich skvělé komunikaci a inteligenci dokáží ostatní přesvědčit, aby udělali přesně to, co blíženci chtějí nebo potřebují. No a vzhledem k tomu, že se blíženci umí vymluvit ze všeho, to že používají tyto manipulativní techniky jim neprokážete, a nakonec je ještě obrátí proti vám.

Ryby (21. února – 20. března)

Lidé narození ve znamení ryb jsou vynikají empatickým přemýšlením. Díky tomu dokáží vycítit skutečné pocity lidí, což jim velmi zjednodušuje manipulační praktiky vůči ostatním. Ne že by tito lidé byli manipulátoři, ale pokud je potřeba, změní svůj přístup k člověku, aby se přizpůsobili nejrůznějším situacím.

Váhy (23. září – 23. října)

Váhy oproti ostatní znamením skvěle vynikají v diplomatici. Nejenže jsou skvělými řečníky, ale ještě jim vše sežerete i s navijákem. Navíc jsou lidé narozeni ve znamení vah natolik inteligentní, že dokáží číst mezi řádky ve vyjádření jiných lidí. To z nich dělá skvělé vyjednavače, ale také intrikány, protože vždy dosáhnou svého.

Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Intriky kozoroha se projeví nejvíce, když se jim postavíte do cesty. Udělá totiž cokoliv, aby dosáhl svých cílů, protože tam směřuje celý jeho život. Raději poruší pravidla hry, než aby prohráli. Kozorozi se nebojí pro manipulaci použít nejen skryté intriky, ale také vyhrožování.