Horoskopy

Tajemná znamení zvěrokruhu: TOP 5 záhadných znamení

Tajemná znamení zvěrokruhu: TOP 5 záhadných znamení

Každý člověk na světe něco skrývá. Ať už jsou to jeho vlastní pocity, špatné zážitky nebo temná minulost, není nikdo, kdo by něco neskrýval. Někteří z nás ale mají předpoklad být tajemnými, protože prostě máme rádi své soukromí nebo nás nebaví jen tak tlachat. Jste některým z nich?

Štír (24. října – 22. listopadu)

Štír nikoho jen tak nepozve na průzkum hlubin jejich duše, proto je štír jedním z vůbec nejtajemnějších znamení vůbec. Vždyť podívejte támhle do rohu na tu osobu, o které nic nevíte, pravděpodobně to bude štír.

Ryby (21. února – 20. března)

Lidé narození ve znamení ryby nejsou příliš sdílní, přesto jsou ve společnosti velmi oblíbení. Když se nad nimi ale zamyslíte, uvědomíte si, že o nich vlastně nevíte vůbec nic. Přesto máte pocit, že je vaším nejlepším přítelem.

Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Kozoroh se v žádném případě netají svými ambicemi a úspěchy. Když ale přijde na jeho soukromý život, pak ani jeho nejbližší kolegové v práci nebudou vědět, co dělá a s kým má vztah. Kozoroh totiž nikdy neztrácí zbytečným brebentěním, které by ho zpomalovalo od dosahování jeho cílů.

Vodnář (21. ledna – 20. února)

Vodnáři jsou jen tichými pozorovateli společnosti, aby mohli přemýšlet nad tím, co by se mělo dělat jinak. Jsou neustále ztraceni ve svých vizích a myšlenkách, čímž se odcizují od reality. Tím, že o sobě mnoho neprozradí, tak nikdo nic neví a jsou pro ostatní tajemnými osobami s dobrými nápady.

Panna (23. srpna – 22. září)

Panna je ve společnosti poměrně odměřená, protože lidé narození v tomto znamení mají pocit, že ostatní nedosahují jejich kvalit. Působí tak velmi rezervovaně a lidé zkrátka nemají chuť o nich zjišťovat více, protože působí namyšleně.