Horoskopy

Roztržitá znamení zvěrokruhu: těchto 5 u ničeho nevydrží

Roztržitá znamení zvěrokruhu: těchto 5 u ničeho nevydrží

Utíkají vám myšlenky a u ničeho nevydržíte příliš dlouho? Roztržitost není problémem jen malých dětí, ale projevuje se také u dospělých. Možná k roztržitosti máte všechny předpoklady, protože jste se narodili v některém z těchto znamení.

Blíženci (22. května – 21. června)

Lidé narození ve znamení blížence neustále potřebují něco dělat, aby se zabavili. A protože jsou pověstní tím, že u ničeho příliš dlouho nevydrží, musí být jednoznačně na prvním místě výčtu nejroztržitějších znamení zvěrokruhu. Blíženci potřebují neustále nové podněty a nenávidí nudu.

Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Střelci jsou životní průzkumníci, kteří neustále touží po zažívání dobrodružství. Nedokáží udržet myšlenky na uzdě a neustále vidí obrazy z budoucích cest. Je proto těžké udržet je v přítomném okamžiku, pokud zrovna nevypráví jeden ze svých poutavých příběhů o tom, co zažil.

Ryby (21. února – 20. března)

Lidé, kteří se narodili ve znamení ryb, jsou známí svými hlubokými myšlenkami, ve kterých se často ztrácí. To způsobuje, že v reálném životě působí ryby na své okolí velmi roztržitě. Díky propojení emocí a představivosti jsou sice velmi kreativní, ale tato vlastnost je často zastíněna jejich roztržitostí.

Vodnář (21. ledna – 20.února)

Inovativní přístup a vizionářství jsou vlastnosti, kterými byl vodnář obdarován. Jeho nápady se velmi často nesetkají s pochopením a vodnář není sám schopný je realizovat. Svou mysl neustále zaměstnává přemýšlením o nových věcech, takže nevnímají, co se kolem nich děje.

Váhy (23. září – 23. října)

Lidé narození ve znamení vah neustále hledají ve všech aspektech svého života harmonii a rovnováhu. Tímto hledáním zaměstnávají svou mysl v průběhu celého dne, kdy zvažují všechny možnosti, ale žádní jim nepřijde dost dobrá, aby se pro ni rozhodli. To sice není roztržitost v pravém slova smyslu jako u jiných, ale jejich nerozhodnost jim nedovoluje se plně soustředit na úkol.