Horoskopy

Nespolehlivá znamení zvěrokruhu: na tato 4 se nelze spolehnout

Nespolehlivá znamení zvěrokruhu: na tato 4 se nelze spolehnout

Jsou lidé, na které se jednoduše nikdy a v ničem nemůžete spolehnout. Nejenže jsou nespolehliví, ale k tomu všemu se jen dokola na něco vymlouvají. Podívejte se, kdo patří mezi nespolehlivá znamení zvěrokruhu a jestli na našem seznamu náhodou není i to vaše.

Nespolehlivá znamení zvěrokruhu

Každému už se někdy stalo, že někomu něco slíbil a nakonec to z nějakého důvodu musel zrušit. Stát se to totiž může všem. Jenže pak jsou tu tací, kteří chorobně slibují a ještě chorobněji nedodržují sví slovo. Tato nespolehlivá znamení zvěrokruhu mají jen plnou pusu výmluv, ale skutek tzv. utekl neznámo kam.

  • Blíženci
  • Štír
  • Býk
  • Panna

Blíženci

Blíženec toho má v hlavě tolik, že se nedokáže pořádně soustředit. Myslí totiž na několik věcí současně, že se pak snadno stane, že jim z té makovice tu a tam něco vypadne. Blíženci mají tu schopnost, že jakýkoli problém dokážou analyzovat ze všech stran. Pokud něco slíbí a nakonec to neudělají, je to výsledek jejich analýzy.

Štír

Štíři jsou neuvěřitelně podezřívaví jedinci. Neustále je pohání touha po odhalování tajemství a skrytých stránek druhých lidí. Možná vám zrozenec Štíra něco slíbí, ale pak ho začnou užírat pochybnosti a nakonec dojde k závěru, že je lepší ze slibu vycouvat. Takhle to s nimi chodí, beze slova utečou a vysvětlení se nedočkáte.

Býk

Mezi nespolehlivá znamení zvěrokruhu patří také Býk, protože tito lidé se vymlouvají prakticky na všechno a vždycky. Každou věc několikrát zhodnotí, svoje činy si vždy dokážou ospravedlnit a to i v případě, kdy nemají pravdu. Jsou to mistři ve vymlouvání a spoléhat se na ně je opravdu velká chyba.

Panna

Panny lžou, jako když tiskne, pokud nechtějí, abyste odhalili pravý důvod jejich nespolehlivosti. Když něco slíbí a pak nedodrží, dočkáte se sáhodlouhého vysvětlování, fantazírování a omlouvání a to jen proto, abyste nezjistili, že vás vlastně schválně tzv. hodili před palubu.