Horoskopy

Nepřející znamení zvěrokruhu: tato 4 vám nic nedarují jen tak

Nepřející znamení zvěrokruhu: tato 4 vám nic nedarují jen tak

Už jste si někdy všimli toho kontrastu mezi lidmi, kdy jedni druhým přejí a jiní naopak závidí? Zatímco někdo se dokáže radovat z úspěchu druhých, jiný stojí opodál a naštvaně drží ruce v pěst. A jak to máte vy? Patříte mezi nepřející znamení zvěrokruhu?

Nepřející znamení zvěrokruhu

Máte kolem sebe lidi, kteří neustále druhým něco závidí a jednoduše jim nic nepřejí? Nebo jste dokonce vy sami právě takoví? Odhalme teď společně nepřející znamení zvěrokruhu. Možná budete nemile překvapeni, že jste na našem seznamu.

  • Rak
  • Vodnář
  • Ryby
  • Štír

Rak

Raci jsou citlivé znamení, které druhým nepřeje v případě, kdy vidí, že někdo má klid a harmonii v rodině a jim přesně tohle chybí. Jakmile se v životě Raka objeví stereotyp a nuda, začne kopat okolo sebe a druhým závidět. Oni sami si totiž pořádek ve svém životě udělat neumí.

Vodnář

Zrozenci Vodnáře druhým nepřejí zejména tehdy, kdy jde o peníze. Peníze jsou totiž v jejich životě vždy na prvním místě, doslova všechno přepočítávají na finance. Závidí těm, kteří mají více peněz nežli oni a rozhodně jim v této oblasti nepřejí. Jsou to velcí kritici, kteří když uvidí, že má někdo lepší auto nebo dům, rozhodně dotyčnému nic nepochválí.

Ryby

I Ryby patří mezi nepřející znamení zvěrokruhu. Těmto lidem ale nejde o rodinnou pohodu nebo tučné bankovní konto. Ryby nepřejí druhým, co se týče pracovních úspěchů. Tito lidé totiž zpravidla nebývají po pracovní stránce nijak zvlášť úspěšní, ale nelíbí se jim, když se daří někomu jinému.

Štír

Štíři patří k lidem, kteří se od druhých drží dál. Nemívají příliš mnoho přátel, proto závidí těm, kteří jsou jimi obklopeni. Nepřejícnost vůči druhým tyto lidi často dožene k tomu, že začnou intrikovat, pomlouvat a na druhých vidět jen to špatné.