Horoskopy

Nekonzistentní znamení zvěrokruhu: 5 nepředvídatelných jedinců

Nekonzistentní znamení zvěrokruhu: 5 nepředvídatelných jedinců

Nekonzistentní chování člověka znamená, že je nepředvídatelné, protože není stejné. Nikdo neví, co od nekonzistentního člověka čekat, protože může zrovna změnit zase názor. Toto jsou znamení, jejichž chování je považováno za nejméně konzistentní.

VODNÁŘ (20. ledna – 18. února)

Lidem, kteří se narodili ve znamení vodnáře, je vyloženě proti srsti jakékoliv zařazování do škatulek. Je jich životním posláním do žádné takové škatulky nepatřit. Ať už je to jejich nekonvenční myšlení, kdy neustále vymýšlí vylepšení nejrůznějších postupů, nebo vyslovování názorů, vždy jdou proti proudu. Od vodnářů je možná očekáváné, že budou nekonzistentní, tajemstvím ale zůstává jakým způsobem.

BLÍŽENCI (21. května – 20. června)

Blíženci nic neplánují dopředu. Zapomenou klidně na schůzku, protože jim zapadne v diáři mezi dalšími věcmi, které chtějí dělat. Blíženci si život neplánují přesně na minuty. Mnohem raději se řídí svými aktuálními pocity a instinkty, na základě kterých pak konají.

STŘELEC (22. listopadu – 21. prosince)

Lidé, kteří se narodili ve znamení střelce, se rádi přizpůsobují životu přesně tak, jak je plyne a je jim nabízen. Nesnášejí plánování a jsou spontánní. Jejich spontánnost je však kamenem úrazu pro konzistenci chování. Nikdy nevíte, čím se nechá střelec zrovna strhnout.

BERAN (21. března – 19. dubna)

Beranovo nekonzistentní chování je pouze důsledkem jeho výbušnosti. Bude dříve konat, než věc promyslí. Rádi neustále čelím novým výzvám, takže pokud bude mít pocit, že je zacyklený ve stereotypu, pravděpodobně vybouchne, aby tento stereotyp rozbil.

RYBY (19. února – 20. března)

Ryby se často ztrácí ve svém světě plném fantazie a vymyšlených příběhů. Nikdy nevíte, jak je takové dobrodružství ve vlastním světě ovlivní. Dělají jen věci, které se jim skutečně dělat chtějí, bez ohledu na to, co si myslí ostatní.