Horoskopy

Největší andílci zvěrokruhu: těchto 5 znamení vám vždy pomůže

Největší andílci zvěrokruhu: těchto 5 znamení vám vždy pomůže

Už jste se setkali s tak hodným člověkem, který vám pomohl tak, že jste měli pocit, že vám ho seslalo samo nebe? Možná se narodil právě v jednom z těchto znamení, které se vyznačují svou andělskou ochotou a dobrotou. Vždy tu pro vás budou, a to i ve chvílích, kdy to budete nejméně čekat.

Ryby (19. února – 20. března)

Lidé narození ve znamení ryb mají velký smysl pro empatii a dokáží se vcítit i do vašich nejhlubších pocitů. To dokáží skuteční andělé. Budou vám naslouchat a co víc, nic za to neočekávají. Kromě naslouchání budou ale sledovat i vaši řeč těla, takže se dostanou přímo do vašeho nitra.

Panna (23. srpna – 22. září)

Panny jsou obecně velmi kritickými, ale nikdy nejsou lhostejné vůči pocitům ostatních. Vždy tu pro vás budou, pokud se budete potřebovat s něčím svěřit bez toho, aby vás odsoudila. Navíc jsou ochotny vám poskytnout vlastní náhled na věc, ale jen pokud ji budete požadovat.

Váhy (23. září – 22. října)

Váhy vás i v největším smutku dokáží rozveselit. Když se někdo v jejich blízkosti trápí, zlehčují jejich problémy, ale humorem, nikoliv v důležitosti. Váhy také na problém nahlíží nestranně se spravedlností jím vlastní.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vodnáři milují vytvářet překvapení pro ostatní. Jejich vizionářské myšlenky se do překvapování projeví na maximum. Díky radosti, kterou jsou schopní rozdávat, dělají svět mnohem lepší místem. Často se také angažují v neziskových společnostech a dobrovolnických akcích.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Lidé, kteří se narodili ve znamení střelce, jsou kromě toho, že dokáží všechny kolem sebe rozveselit také velmi velkorysými lidmi. Samozřejmě nečekají nic na oplátku. Díky svým ctnostem, jako je loajalita, jsou velmi dobrými přáteli, na které se zkrátka můžete vždy spolehnout.