Krása a módaMóda

Dny Marianne 2023 jsou tady! Obchody, kódy, kupóny, slevy. Zkuste tyto tipy!

Dny Marianne 2023 jsou tady! Obchody, kódy, kupóny, slevy. Zkuste tyto tipy!

Patříte-li mezi milovnice nakupování v akcích a slevách, pak jsou Dny Marianne pro vás tou pravou akcí. Nabízejí totiž plno nákupů a slev. Konají se pravidelně a to již od roku 2000. V letošním roce jsou to dny 15. – 17. září a na Slovensku jsou výhodné nákupy ještě i 18. září.

Během těchto dnů na vás čekají slevy až 60%, které můžete využít ve více, než 3 300 obchodech a e-shopech. K dispozici budete mít přes 760 různých nabídek se slevami.

Kde naleznete podrobnosti a důležité informace? Pořiďte si zářijové vydání časopisu Marianne nebo v online verzi.

Hlavní partner

Hlavním partnerem tohoto nákupního šílenství je Mastercard. Díky němu získáte s kartou Mastercard® ještě vyšší slevu a to až o 3%. Další možností je pak dárek, který obdržíte k vašemu nákupu.

Marianne Lounges

Využijte také možnost odpočinku v jednom z osmi obchodních center, kde na vás čeká Marianne Lounges. V každém z nich můžete získat nějaký dárek a navíc oblíbenou nákupní tašku vyvedenou v novém barevném designu.

  • Získejte dárky v Marianne Lounges

Dárky poskytují partneři jako odměnu za nákupy. Pokud během Dnů Marianne nakoupíte a předložíte 5 účtenek z různých obchodů, které jsou do akce zapojené, můžete si nějaký dárek vybrat. Marianne Lounges naleznete v Praze, Brně, Liberci, Plzni, Hradci Králové a v Ostravě.

Kde seženete kupóny?

Výhodou je mobilní aplikace, kde si můžete pořídit elektronické kupóny a neminete žádnou slevu. Barevně jsou označené výhodné nabídky a to v podobě Zlatých kupónů – nadstandardní nabídky nebo zboží, které nebývá běžně ve slevách.

Určitě zavítejte také na stránky Marianne, kde si kupóny můžete také pořídit. Slevové kupóny naleznete i v různých časopisech. Samozřejmě v Marianne, dále pak v Marianne Bydlení nebo Marianne Venkov a styl. Kupóny pak stačí předložit v obchodech.

  • Mobilní aplikace

Zobrazují se v ní slevy a informace o jednotlivých obchodech, které se do akce zapojují. Kromě toho si zde můžete pořídit všechny kupóny za výhodnou cenu. Žádné kupóny tak neztratíte a budete mít vše pohromadě. Aplikace je dostupná pro každé zařízení. Po registraci si prohlédněte všechny potřebné informace. Díky aplikaci si vytvoříte přehledný seznam zajímavých nabídek a slev. Pro vstup do aplikace je potřeba si vytvořit účet. Registraci provedete pomocí Facebooku, G-mailu nebo e-mailu.