Horoskopy

Nervózní znamení: 4 největší nerváci podle zvěrokruhu

Nervózní znamení: 4 největší nerváci podle zvěrokruhu

Nervozitu může způsobovat cokoliv. Nejčastějším důvodem je přehnaný perfekcionismus nebo příliš velký tlak na odpovědnost. Někteří lidé mají tendenci být nervóznější než ostatní s ohledem na jejich přirozené vlastnosti, které jim předurčily hvězdy.

PANNA (23. srpna – 22.září)

Panny si zakládají na vysokém standardu jejich života. Často mají přehnaná očekávání, takže pokud vše nejde podle jejich perfektně připraveného plánu, okamžitě znervózní. A není to o tom, že by panny neuměly improvizovat, ale do stresu je dostane právě to, že udělají chybu, a nenaplní jejich očekávání nebo domnělé očekávání jejich okolí.

RAK (22. června – 22. července)

Raci velmi znervózní, pokud mají dojem, že mohou ztratit emocionální propojení ve vztazích. Emoční propojení s lidmi má za následek přehnaně velké a neracionální obavy o jejich blízké. Nervozitu si raci často způsobí také urputnými myšlenkami na budoucnost, ve kterých je někdo z jejich blízkých odmítne, ba dokonce opustí.

RYBY (21. února – 20. března)

Jednou z nejvýznamnějších vlastností v životě ryb je empatie. Je to právě citlivost, která ryby dokáže znervóznit. Neumějí říkat ne a často nedokážou vyhodnotit, zda je skutečně nutné všem osobám v jejich okolí pomoci. Tíží je pak velké břemeno odpovědnosti za ostatní, které je dokáže dostat do neuvěřitelného stresu.

KOZOROH (22. prosince – 20. ledna)

Kozorozi mají tendence být ve všem dokonalí. Mají dojem, že dokonalost je jediná cesta, jak dosáhnout svých vytoužených cílů. Kladou na sebe tak vyšší nároky, protože se snaží být ve všem perfektní. Velmi jim záleží na výsledku, což je dostane pod velký tlak. Znervózní, protože by raději zemřeli, než aby zklamali své okolí tím, že nepředloží perfektní výsledek svého snažení.