Horoskopy

Horoskop na dnešek – pátek 25.8.2023. Lev čeká důležití zprávy, Vodnář může ztratit důležité dokumenty

Horoskop na dnešek – pátek 25.8.2023. Lev čeká důležití zprávy, Vodnář může ztratit důležité dokumenty

Beran

Dnes máte velkou šanci objevit něco, co jste ztratili a na co jste již dávno zapomněli. Tento objev vám udělá velkou radost. Nechoďte hlavou proti zdi, raději se vraťte zpátky a začněte znovu. Někdy je totiž napravování složitější, než začít úplně od začátku. Snažte se zůstat co nejvíce v klidu a zachovejte si trpělivost. Pro uklidnění si uvařte šálek meduňkového čaje.

Býk

Čeká vás hodně času stráveného v autě. Tyto cesty budou vést na velmi příjemné místo, které vám dobije energii, proto se vyplatí tento čas obětovat. Čekejte ale, že se na místo určení dostanete se zpožděním. Dejte si pozor, ať se vaše podráždění nepromění v hněv. V takové situaci totiž můžete podlehnout emocím a jednat tak, že toho budete později litovat. Pokud můžete, cestujte dnes raději pěšky.

Blíženci

Je třeba provést nějaký úkon, který se týká peněz. Pokud se rozhodnete podepsat novou smlouvu, pořádně si ji přečtěte. Zamyslete se nad tím, zda se vám vůbec vyplatí. Od rizikových akcí raději dejte ruce pryč. Snažte se rozložit čas mezi pracovní projekty a vašeho partnera. Snažte se zachovat co nejvíce klidu, protože pak byste mohli dělat chyb. Jejich oprava by byla velmi časově náročná.

Rak

Dnes vás čeká návštěva, kterou jste nezvali. Bohužel je pravděpodobné, že vám nepřinese dobré zprávy a hrozí také, že budete pociťovat dokonce vztek. Pokud se nemůžete uklidnit ani poté, co návštěva odešla, pak je vhodné pustit si hudbu, kterou máte rádi, nebo vtipný film. V zaměstnání vás čeká důležitý úkol. Vyplatí se vám věnovat pozornost detailům.

Lev

Čekáte důležité zprávy, ty ale nepřichází. Je velmi pravděpodobné, že dnes se jich ani nedočkáte. Nečekejte pasivně a raději si informace ověřte rovnou u zdroje. Můžete požádat o kopii. Originál se totiž pravděpodobně někam ztratil. Hrozí vám problémy se zažíváním, dejte si proto pozor na to, co jíte. Zaměřte se na syrové potraviny, jako je ovoce a zelenina. Důležité je také dostatečně pít.

Panna

Můžete mít starosti s penězi. To vás velmi stresuje. Zkuste přijít na to, co se dá s problémem udělat, než abyste se jím neustále utápěli. Netrapte se zbytečně. Možná postačí říci si v práci o zvýšení platu nebo si zajistit brigádu. Pokud v zaměstnání projevíte velkou snahu, můžete očekávat výsledky. Zkuste něčím romantickým překvapit partnera! Nemusí to být drahé, stačí něco, co potěší.

Váhy

Dnes vás čeká probírání se důležitými dokumenty. Pokud se jedná o smlouvu, kterou je třeba podepsat, buďte velmi obezřetní. Nebude jednoduché se z ní vyvázat a může být spojena se ztrátou. Pokud se nemůžete soustředit na čtení, raději podpis odložte na jiný den. Věnujte pozornost sami sobě a snažte se zamyslet nad svými potřebami. Možná zjistíte, že to, za čím se ženete, vám nestojí za námahu.

Štír

Pro dokončení svých projektů potřebujete informace, které se vám ale nedaří získat. To může způsobit zpoždění celého vašeho projektu. Pokud úkol není naléhavý, raději se pusťte do něčeho jiného. Informace, které potřebujete, k vám nakonec dorazí samy – ale ne dneska. Dejte si pozor na dehydrataci. Pijte dostatečné množství tekutin a zdržujte se raději ve stínu. Láhev vody noste všude s sebou!

Střelec

To, co se vám zdá, má určitý význam. Zapisujte si své sny a snažte se vyložit si jejich výklad ve snáři. Vaše podvědomí k vám hovoří, je třeba mu naslouchat. V zaměstnání budete muset bojovat s některým kolegou o vyšší postavení. Snažte se všechny svěřené úkoly splnit raději kvalitně, než abyste měli spoustu úkolů rychle. Překážkou vám dnes může být vaše roztěkanost. Vaše mysl totiž přelétává z jednoho místa na druhé.

Kozoroh

Kvůli špatné domluvě dnes můžete zažít velmi svízelnou situaci. Hrozí vám také dočasná ztráta důležitých věcí, jako je peněženka nebo mobilní telefon. Protože vám dnes komunikace příliš nejde, nesnažte se verbálně řešit složité úkoly. Zaměřte se raději na to, co můžete udělat sami, bez svého okolí. Jestliže vytvoříte nějaký zmatek, vysvětlujte ho raději až některý jiný den. Pokud něčemu nerozumíte, nebojte se zeptat.

Vodnář

Vašima rukama prochází spousta důležitých dokumentů. Dávejte si pozor na to, kam je odkládáte, ať je později nehledáte. Pokud hledáte informace, upřednostněte osobní kontakt než internet. Lidé jsou mnohem ochotnější a sdílnější tváří v tvář. Můžete si tak ušetřit spoustu zbytečné námahy. Naslouchejte potřebám svého těla, můžete se tak vyvarovat spousty zdravotních problémů.

Ryby

Komunikace, kterou jste měli udělat, ale neudělali, může narušit poklidnou atmosféru dne. Pokud někomu musíte něco říci, tak to udělejte. Bez ohledu na to, zda se jedná o příjemnou nebo nepříjemnou zprávu. Daná osoba se to stejně dozví a pak můžete mít problém, protože budete vypadat jako ti, kdo si informaci chtěli nechat pro sebe. Vaše hlava je plná nápadů. Poznamenejte si ty, které nezvládnete realizovat.