Horoskopy

Depresivní znamení: TOP 6 horkých kandidátů

Depresivní znamení: TOP 6 horkých kandidátů

Je stále více lidí, kteří mají blízko k depresivním stavům. Zatímco do někoho by se to vůbec neřekli, jiní s pocity úzkosti bojují každý den. Představíme vám depresivní znamení zvěrokruhu, o kterých lze říci, že jsou intuitivní a emotivnější.

Depresivní znamení zvěrokruhu

  • Rak
  • Ryby
  • Kozoroh
  • Štír
  • Býk
  • Blíženci

Rak

Zrozenci Raka mají obrovské tendence k depresivním stavům. Jde o velmi citlivé a starostlivé jedince, jejichž životním posláním je pečovat o druhé. Deprese u nich velmi často vzniká právě proto, že se až příliš zapojují do života jiných lidí.

Ryby

Jestli má u některého znamení zvěrokruhu propuklo deprese, pak jsou to jednoznačně Ryby. Ty už se rodí s negativním postojem životu. Ryby jsou sice laskaví a milující lidé, nicméně se na svět velmi často dívají přes růžové brýle a realita jde tak trochu mimo ně.

Kozoroh

Mezi depresivní znamení patří také Kozoroh – a to hned z několika různých důvodů. Zrozenci Kozoroha zůstávají klidní i pod tlakem. Neumí dávat průchod svým emocím, což u nich velmi často způsobí vznik deprese. Také mívají často pocit, že jsou zodpovědní za každého a za všechno, co se kolem nich děje.

Štír

Emoce tohoto znamení jako by byly dvojnásobné. Pokud Štíři něco cítí, pak je to velmi intenzivní. Do vztahů investují všechno, a jakmile nevyjde, okamžitě propadající lustraci a úzkostem. U Štírů je spouštěčem deprese samota a ztráta.

Býk

I lidé narození ve znamení Býka jsou náchylnější ke vzniku deprese. Býci jsou nejspokojenější, pokud se mohou obklopit svými blízkými. Zakládají si na rodině a určitém stereotypu. Jakmile o tohle začnou přicházet, dostaví se o nich pocity zoufalství, deprese a úzkosti a podobně.

Blíženci

Pokud mluvíme o Blížencích, mluvíme tak o velmi komplikovaných osobnostech. Tito lidé mají dvě stránky osobnosti – jsou inteligentní a dynamičtí, na stranu druhou stačí velmi málo, aby upadli do deprese. Nudná rutina nebo situace, ve které Blíženci nemohou svobodně vyjadřovat své myšlenky, je pro ně důvodem ke vzniku deprese.