Horoskopy

Koketující znamení: těchto 5 lidí si flirtování opravdu užívá

Koketující znamení: těchto 5 lidí si flirtování opravdu užívá

U některých lidí máme pocit, že flirtují pořád. Ať už je to řečí jejich těla, tím jak mluví nebo jak se tváří či jak se dívají. Oni si to přitom kolikrát vůbec neuvědomují. Možná je to dáno tím, že patří mezi koketující znamení zvěrokruhu.

Odhalte koketující znamení zvěrokruhu

Na flirtování není vůbec nic špatného, ba spíše naopak. Svým způsobem je to zábava i způsob, jak se s někým třeba i seznámit. I psychologové mají na flirtování poměrně pozitivní názor – není špatné využít koketování k tomu, abyste něčeho dosáhli. Podívejte se společně s námi na koketující znamení zvěrokruhu a zjistěte, jestli k nim také patříte.

  • Střelec
  • Vodnář
  • Beran
  • Blíženci
  • Lev

Střelec

Střelci jsou notoricky známí tím, že rádi flirtují. Jejich flirtování ale mnohdy může být až nepříjemné. Extravagantní hvězdné znamení, které kolikrát zachází až do extrémů – přesně takoví jsou lidé narození ve znamení Střelce. Do všeho jdou doslova po hlavě.

Vodnář

I když by se mohlo zdát, že se Vodnáři drží spíše stranou, o oni patří mezi koketující znamení zvěrokruhu. Vodnáři jsou totiž přesně ti lidé, kteří s ostatními flirtují, aniž by si to uvědomovali. Mnohdy je to dokáže přivést do svízelných situací.

Beran

O Beranech můžeme říci, že jde o spontánní a vášnivé jedince. Jakmile flirtují, dávají do toho všechno. Impulzivní Berani často neví, jak se držet zpátky – to mnohdy vede k tomu, že protějšek stihnou odradit dříve, nežli se flirtování vůbec se rozjede. Nic to ale nemění na tom, že tohle ohnivé znamení zvěrokruhu koketování přímo zbožňuje.

Blíženci

Mezi koketující znamení zařadíme také Blížence. Musíme o nich říci, že často přelétají tzv. z jednoho květu na druhý. Při flirtování se totiž neomezují pouze na jeden jediný cíl. Zrozencům tohoto znamení nedělá problém koketovat na několik stran najednou. Pozornost druhých lidí si nesmírně užívají.

Lev

O Lvech je velmi dobře známo, že si rádi získávají pozornost. Často toho dosahují právě díky flirtování – a nezáleží na tom, kdo je jejich cílem. Dokonce bychom mohli říci, že tohle znamení zvěrokruhu flirtování a koketování ke svému životu nutně potřebuje. Bez této záliby Lvi chřadnou.