Horoskopy

Horoskop na dnešek – pondělí 21.8.2023. Váhy budou přitahovat konflikty, Kozoroh je velmi produktivní

Horoskop na dnešek – pondělí 21.8.2023. Váhy budou přitahovat konflikty, Kozoroh je velmi produktivní

Beran

Vaše přátelská a komunikativní povaha vám umožní navázat nové kontakty. Ty se vám mohou hodit zejména v profesním životě. Věnujte pozornost detailům, protože vám hrozí, že nastanou chyby z nepozornosti. Zaměřte se spíše na preciznost, než na množství odvedené práce. Ujasněte si své cíle a běžte si za nimi. Dejte si pozor, hrozí vám dehydratace. Ať dnes půjdete kamkoli, vezměte si také láhev s vodou.

Býk

Vaši emoční nevyrovnanost může odstranit hovor s nejbližšími lidmi, které máte ve svém okolí. Pokud budete mít oči otevřené, nepromeškáte zajímavou příležitost! Nemáte příliš energie na plnění každodenních úkolů, tak dbejte na to, ať si toho na sebe neberete příliš. Na pomoc ostatním nemáte prostor. Nebojte se odmítnout požadavky ostatních. Netlačte na své okolí a nechte každého, ať si jde svým vlastním tempem.

Blíženci

Všude kolem vás je dobrá nálada. Můžete za to vy, protože své úsměvy rozdáváte do okolí a ony se vám vrací. Máte schopnost lépe rozumět svému okolí. V zaměstnání vás čeká náročný den. Pro větší produktivitu se doporučuje dělat s pravidelné pauzy. Sportování je důležité, dejte si ale pozor na svalové křeče a špatné pohyby. Přesně víte, jak se v nastalé situaci zachovat, tak toho využijte.

Rak

Atmosféra kolem vás není vůbec dobrá. Není vyloženě negativní, spíše strohá a nezajímavá. I to vás ubíjí. Budete se muset snažit, abyste tuto mrzutost odstranili. O samotě se vám to nepodaří. Nejlepší nápad je obklopit se dobrými přáteli. Nejednejte impulzivně, protože později byste svých rozhodnutí mohli litovat. Obecně dnes není den pro velká rozhodnutí. Nenechte se ovlivnit názory ostatních lidí.

Lev

Jste veselí a po emoční stránce vyrovnaní. To z vás dělá dokonalou společnost v zaměstnání i domácnosti. Toužíte prožívat nové věci. Obraťte se na dobré přátele, kteří mohou sdílet vaše tužby. Po fyzické stránce jste na tom dobře. Nepřestávejte na sobě pracovat – jezte zdravě a věnujte se cvičení. Omezte sladkosti, nejsou tou správnou odměnou. Jste flexibilní a máte schopnost porozumět ostatním.

Panna

Konfliktům se vyhněte za každou cenu, i když byste měli vypadat, jako poražení. Prostě dnes nemáte energii na vypjaté diskuze. Můžete se k nim vrátit později, až na tom budete lépe. Zaměřte se na prospěšnější činnosti a úkoly, které musíte udělat. Snažte se to s prací příliš nepřehánět, protože rodina vás postrádá. Máte přirozený talent tolerovat chyby ostatních. Totéž ale chcete i od nich. Vyhněte se alkoholu a omamným látkám, mohou vám způsobit úraz.

Váhy

Se svou drahou polovičkou se neshodnete ani na největší maličkosti. Pro oba bude lepší, když si dnes od sebe odpočinete. Vzhledem k vašemu impulzivnímu chování by mohlo dojít k celé spoustě bouřlivých diskuzí. Snažte se trávit čas raději o samotě, protože to je jediný způsob, jak se nehádat. Zajistěte si dostatečný pitný režim a lehkou stravu. Budete mít možnost napravit chybu, které jste se v minulosti dopustili na blízké osobě.

Štír

Než se pustíte do plnění pracovních záležitostí, zjistěte si, zda se k vám dostali aktuální informace. Hrozí totiž, že budete plýtvat svým drahocenným časem, a to si dnes nemůžete dovolit! Po fyzické stránce jste na tom výborně, jen tak dál! Jako bumerang se k vám vrátí nevyřešená záležitost z minulosti. Věnujte jí pozornost, jinak se problém bude ještě dál zvyšovat. Neberte dnes neznámá telefonní čísla, může jít o podvod.

Střelec

Chybí vám motivace k plnění každodenních záležitostí. Možná bude zapotřebí upustit na několik dní od každodenní rutiny. Je ideální doba na navazování kontaktů. Dobře se s vámi hovoří a navíc jste odvážní k oslovování neznámých lidí. Koncentrujte se také na vlastní rodinu, protože ta může mít pocit, že jste ji v minulosti zanedbávali. Nejednejte v rozporu se svými vnitřními hodnotami. Může se vám to nevyplatit.

Kozoroh

Hvězdy pro vás připravili náročný a hektický den. Nemusíte se bát zpomalit nebo si udělat pauzu. Pokud budete pracovat nepřetržitě, můžete se dopustit hloupých chyb. Navzdory tomu jste produktivnější, než vaši kolegové, což bude oceněno. Pokud vytrváte, můžete očekávat kariérní postup. Pochybnosti, které o sobě máte, jsou neopodstatněné. Nebuďte na sebe tak tvrdí a zaměřte se na své kladné stránky.

Vodnář

Čerpáte energii z lidí, které máte ve svém okolí. Své přátele a známé jste si zvolili opravdu dobře, neváhají se s vámi podělit o svou dobrou náladu i starosti. Snažte se užít si dnešní harmonický den co nejvíce, protože v blízké budoucnosti vás čeká emoční vypětí. Připravte se na ně tak, že se zaměříte na konzumaci ovoce a zeleniny, které obsahují velké množství vitamínů. Úspěch máte na dosah, stačí vytrvat!

Ryby

Toužíte po soukromí, ale vaše okolí to nechápe. Neustále vás někdo ruší. Možná pro vás bude nejlepší, když se vydáte na procházku o samotě, aniž byste ostatním řekli, kam jdete. Po psychické stránce jste na tom dobře, ale nesmíte zapomenout odpočívat. Neberte se příliš vážně, ocení to i vaše okolí. Hrozí vám, že někdo použije vaše jméno při podvodu. Dávejte si proto velmi dobrý pozor na své doklady, aby nebyly zneužity!