Horoskopy

Horoskop na dnešek – neděle 20.8.2023. Blíženci se najdou v týmových aktivitách, Střelec bude mít finanční potíže

Horoskop na dnešek – neděle 20.8.2023. Blíženci se najdou v týmových aktivitách, Střelec bude mít finanční potíže

Beran

Přitahujete ostatní více, než byste chtěli. Toužíte strávit nějaký čas o samotě, jste ale rušeni. Možná se budete muset ukrýt někde v přírodě, bez mobilního telefonu. Ostatní se vám dnes zcela přirozeně otvírají. Nebojte se je vyslechnout. Protože se umíte vcítit do jejich situace, můžete je inspirovat k řešení jejich problému. Vaše názory se mohou významně lišit od názorů vašich nejbližších. Není třeba je někomu vnucovat.

Býk

Dnes se můžete stát terčem něčí zlomyslnosti. Pozor si dejte zejména na Kozoroha nebo Lva. V zaměstnání prokážete produktivitu. Umíte řešit problémy rychle a precizně, což vzbudí pozornost vašich nadřízených. Neberte si toho na sebe ale více, než zvládnete. Na konci dne byste mohli být příliš vyčerpaní. Neočekávejte podporu ze strany své rodiny. Ta má pocit, že ji na úkor práce zanedbáváte.

Blíženci

Velmi produktivní bude sdílet své nápady s ostatními. Ty dobré vás motivují, nad bláznivými se zasmějete a špatné umíte odmítnout. Zapojte se do týmových aktivit, protože ty mají schopnost dobít vám baterky. Ve vztahu mohou vzniknout určité problémy, protože se ukáže, že se v určité záležitosti vaše názory velmi liší. Soustřeďte se na aktuální úkoly a nepřemýšlejte nad minulostí ani budoucností. Jedině tak můžete zůstat produktivní.

Rak

I když toužíte po zážitcích, cítíte, že nemáte dostatek energie. Mnohem lepší nápad bude odpočívat. To ale neznamená, že byste měli zůstat doma! Vyrazte s přáteli na skleničku nebo třeba do kina. S ostatními vycházíte velmi dobře. Také v zaměstnání si budete s kolegy velmi dobře rozumět a je možné, že získáte podporu i od těch, u kterých jste to nečekali. Těšit se můžete na nečekaný finanční příjem ze zdroje, na který jste už zapomněli.

Lev

Hvězdy vás povzbuzují, abyste co nejvíce času trávili ve společnosti. Nebojte se vyjadřovat své pocity, i když mohou vyvolávat konflikt. Pokud zachováte klid a rozvahu, nebudete okradeni o energie. Dnešní den bude rušný a roztěkaný. To je ale to, co potřebujete. Každodenní rutina vás totiž ubíjí. Krok stranou může být občas lepší nápad, než jít hlavou proti zdi. Pokud se o něčem rozhodujete, vždy si to dobře rozmyslete, ať nemusíte litovat.

Panna

Snažíte se hledat více harmonie a stability. Důležitější, než odvážné a nepromyšlené kroky, bude strategie. Máte zvýšenou potřebu emocionálního uspokojení. Váš partner je dnes ale nepředvídatelný, což se může stát předmětem sporu. Nebojte se dát svou nelibost najevo. Někdo ve vašem okolí vás může využívat. Nemusíte souhlasit se vším, co ostatní řeknou. Projeví se chyba, které jste se dopustili v minulosti.

Váhy

Jste na emoční houpačce. Neumíte dobře vyjádřit své touhy ani pocity, a to je důvodem, proč jsou lidé kolem vás zmatení. Pokud můžete, snažte se strávit co nejvíce času o samotě se svými myšlenkami. Prospěšný je čas strávený s rodinou. Nesnažte se řešit žádné složité problémy, protože na to dnes prostě nemáte hlavu. Odložte problémy na později. Jste přecitlivělí, takže toho, co dnes řeknete, můžete později litovat.

Štír

Vzali jste si toho na sebe hodně, a tak můžete pociťovat únavu. Nebojte se požádat o pomoc ostatní. Vzhledem k tomu, že se k nim dlouhodobě chováte laskavě, obětavě a přátelsky, vyjdou vám vstříc. Zaměřte se na relaxační procedury, zasloužíte si je. Vyvarujte se unáhlených rozhodnutí, protože jich pak můžete litovat. Hrozí vám problémy se zdravím v souvislosti s dehydratací. Láhev vody by měla být vaším nerozlučným přítelem.

Střelec

Buďte dnes trochu sobečtí a zaměřte se na vlastní emoce a uspokojování svých potřeb. Tím, že budete pořád pomáhat lidem ve vašem okolí, si neodpočinete. Načerpat energii můžete jedině tak, že začnete jednat na základě vlastních tužeb. Je vhodný čas naučit se něco nového nebo si naplánovat výlet na místo, kde jste ještě nebyli. Hrozí vám větší finanční výdaj. Naštěstí jste se na takové situace připravili, takže vás to nedostane do dluhů.

Kozoroh

Zavřete se někde o samotě a zapřemýšlejte o tom, jaké jsou vaše cíle do budoucna. Možná budete muset přehodnotit to, co jste si stanovili v minulosti. Jakmile zjistíte, za čím jít, budete silnější a na ostatní budete působit sebevědomě. Díky tomu se vám mohou otevřít nové příležitosti. Své názory si dnes raději nechte pod kontrolou, protože mohou vyvolávat zbytečné konflikty. Vzhledem k tomu, že nechcete diskutovat, není tato situace žádoucí.

Vodnář

Dnes disponujete velmi silnými vyjednávacími schopnostmi. Využijte toho v zaměstnání i doma. Snažte se prosadit projekty, o kterých jste dříve jen snili. Jste velmi přátelští a snadno se s vámi mluví. To je důvod, proč jste ve společnosti tolik oblíbení. Možná budete muset trochu zpomalit, protože jste si toho na sebe vzali příliš mnoho a začínáte být unavení. Naštěstí vám nehoří žádné termíny, takže s klidem můžete své aktivity přesunout na později.

Ryby

Nebuďte na sebe příliš přísní! Chybovat je lidské. Důležité je poučit se z chyb, které jste udělali. Jedině tak se posunete vpřed. Nebuďte hluší vůči požadavkům ostatních lidí, protože tím, že jim pomůžete, si můžete doplnit energii i sebevědomí. Nehrňte se do ničeho po hlavě, věci dělejte s rozmyslem. Do každodenní rutiny zahrňte cvičení, protože pohybu máte nedostatek. A to se může začít projevovat na vašem zdravotním stavu.