Horoskopy

Asociální znamení: těchto 6 se vyhýbá společnosti

Asociální znamení: těchto 6 se vyhýbá společnosti

Zatímco pro někoho je samozřejmostí trávit co nejvíce času v partě přátel či jinde ve společnosti, jiní daleko raději zůstanou doma u televize nebo s knížkou v ruce. Tito jedinci preferují samotu a společnost příliš nevyhledávají. Představujeme vám asociální znamení zvěrokruhu.

Asociální znamení: patříte k lidem, kteří vyhledávají samotu?

Pokud je někdo asociální, pak to znamená, že nemá potřebu trávit čas s jinými lidmi, pokud to není nezbytně nutné. Je jim dobře o samotě, aniž by museli s někým mluvit. Není na tom samozřejmě vůbec nic špatného. Níže najdete asociální znamení zvěrokruhu – možná se mezi nimi dokonce najdete.

  • Býk
  • Panna
  • Ryby
  • Rak
  • Štír
  • Kozoroh

Býk

Býci jsou považováni za nejvíce soběstačné znamení vůbec. Tito lidé vás jen málokdy požádají o pomoc. Společnost druhých lidí je spíše dráždí, proto se mi od tebe příliš nevyhledávají. Zrozenci Býka si dokážou život užít ve své malé uzavřené bublině, do které jen tak někoho nepustí.

Panna

Panny nejsou kdovíjaké fanynky společnosti, představa času stráveného ve velkém okruhu lidí je spíše děsí. Jsou to lidé, jejichž smyslem života je touha po kontrole. Pokud někdo nejede podle jejich zavedeného režimu, pak je to otravuje, a proto se lidem raději vyhýbají.

Ryby

Mezi asociální znamení patří také Ryby. Ve společnosti se stávají tzv. houby, které do sebe nasávají energii druhých lidí. Tato jejich schopnost pro ně může být mnohdy pořádně vyčerpávající, což následně vede k tomu, že Ryby začnou vyhledávat čas o samotě, kde si dobijí baterky.

Rak

Raci jsou pohodlní jedinci, kteří nejraději tráví čas doma, kde je jim příjemně a kde mají všechno, co potřebují ke své spokojenosti. Pokud by si tito lidé měli vybrat, jestli stráví večer ve společnosti přátel, nebo doma u televize, vždy si vyberou to druhé.

Štír

Štíry vnímáme jako tajemné a uzavřené jedince, kteří ale na druhou stranu mají silné pochybnosti o druhých lidech. To je vede k tomu, že se často straní. Je pro ně těžké důvěřovat ostatním, proto nejsou příliš přátelští a společnost sami od sebe aktivně nevyhledávají.

Kozoroh

Jako poslední mezi asociální znamení zvěrokruhu zařadíme Kozorohy. O těchto lidech lze říci, že se zaměřují především na úspěch, chtějí být vůdcem všech, nedokážou se podřídit. Ke spokojenému životu nepotřebují desítky přátel, vystačí si s jedním či s dvěma opravdu dobrými kamarády.