Horoskopy

Láskyplná znamení: 4 jedinci, kteří mají srdce na správném místě

Láskyplná znamení: 4 jedinci, kteří mají srdce na správném místě

Jsou lidé, kteří kolem sebe šíří příjemnou auru. Jsou vůči ostatním lidem pozorní, v těžkých situacích vždy najdou vlídné slovo, trávit s nimi čas je radost. Podívejte se teď společně s námi na láskyplná znamení zvěrokruhu.

Láskyplná znamení: patříte k nim také?

O následující čtveřici znamení můžeme říci, že jsou to lidé, kteří mají doslova srdce na dlani. Třeba k nim patříte i vy nebo někdo, kdo je vám velmi blízký. Mezi láskyplná znamení zvěrokruhu patří:

  • Lev
  • Býk
  • Ryby
  • Váhy

Lev

Asi vás překvapí, že mezi láskyplná znamení patří právě Lev – vždyť o těchto lidech se říká, že jsou dominantní a často sebestřední. Přesto sem tohle znamení patří. Lvům vládne Slunce, ze kterého tito lidé čerpají energii a následně jí předávají milovaným osobám. Pokud se Lev zamiluje, svůj protějšek bude rozmazlovat pozornostmi a něžnostmi.

Býk

Tito lidé možná na první pohled působí drsně, za hrubou skořápkou ale ukrývají romantickou duši. Dokážu druhé svou něžností mile překvapit. Býkům vládne Venuše, což je planeta lásky. Není se tak čemu divit, že jsou tito lidé v životě přitahováni romantickými okamžiky, romantiku sami od sebe vyhledávají, i když to ne vždy přiznají nahlas.

Ryby

Lidé zrození ve znamení Ryb mají svůj vlastní svět, nechávají se ovládat obrovskou fantazií a jejich cit pro romantiku je nadměrně vyvinutý. Pokud jste ve vztahu s někým, kdo je zrozen ve znamení Ryb, můžete se těšit na sladké projevy lásky, něžné mazlení a také rozhovory o vašich pocitech.

Váhy

Jako poslední mezi láskyplná znamení zařadíme Váhy. O těchto lidech se říká, že jsou velmi něžní a milují chvíle, kdy jsou na začátku vztahu – mravenčení v břiše, nervozita před setkáním. Váhy si také rády hrají, díky ovládání Venuší dokonale flirtují a jsou mistři v milostných hrách.