Horoskopy

Horoskop na dnešek – čtvrtek 17.8.2023. Býci budou mít úspěch v práci, Lvi zatouží změnit image

Horoskop na dnešek – čtvrtek 17.8.2023. Býci budou mít úspěch v práci, Lvi zatouží změnit image

Beran

Je načase rozhodnout se o svých plánech do budoucna. Máte velkou šanci úspěšně dokončit všechny rozpracované projekty, vyvarujte se ale nepříjemných chyb způsobených nepozorností. Vaše emoce jsou jako na houpačce, můžete se obávat jednání pod vlivem agrese a hněvu. Potřebujete si někde odpočinout. Pomoci může masáž. Máte vysoké nároky na sebe i lidi ve vašem okolí. Zdržte se ale kritiky, můžete příliš ublížit ostatním.

Býk

Můžete očekávat úspěch na pracovišti. Je proto čas jednat, nebojte se ostatním ukázat, co dokážete! Experimentujte a nabízejte odvážné nápady, kolegové vás pravděpodobně podpoří. Hrozí vám zdravotní problémy, jak jsou bolesti hlavy, ale také podrážděnost. Pomoci vám může odvar z kořene kozlíku lékařského. Jste nedůvěřiví a podezřívaví, což se negativně projeví zejména v partnerském životě. Snažte se zdržet nelibých komentářů.

Blíženci

Budete-li se snažit, můžete dnes sklízet ovoce. Zejména v pracovních záležitostech se vám neobyčejně daří. Nebojte se udělat si v práci přestávku a začněte se věnovat sami sobě. Užívejte si života a zapomeňte na selhání z minulosti. Hrozí vám bolesti hlavy a podrážděnost. Velmi pomůže procházka v přírodě. To, co neuváženě vypustíte z pusy, může pokračovat jako pomluvy, které mají tendence zranit i vaše nejbližší. Dejte si proto pozor na to, co říkáte.

Rak

Dnes můžete očekávat úspěch ve všech činnostech, do kterých se pustíte. Přestaňte couvat ve strachu, že neuspějete. Hvězdy vám přejí! Snažte se nejednat pod vlivem emocí. Abyste se uklidnili, zaměřte se na činnosti spojené s vodou, jako je plavání, brouzdání ve vodě nebo podél vody či dlouhá koupel. Spolehněte se sami na sebe, bude to pro vás nejlepší možnost, protože dnes ostatním příliš nevěříte. Jakékoli změny přijměte.

Lev

Oblékejte se podle toho, jakou máte osobnost. Obecně dnes budete věnovat velkou pozornost svému vzhledu. Nebojte se ani radikální změny image. V rodině hrozí nějaké potíže, budete fungovat jako prostředník. Snažte se konflikty urovnat, nepřilévejte olej do ohně. Hvězdy vám radí, abyste si koupili los. Šance na velkou výhru je velmi vysoká. Snažte se zdržet nepříjemných poznámek na adresu ostatních.

Panna

Jděte si za svými cíly bez ohledu na to, jaký názor má vaše okolí. Máte dostatek síly bojovat proti komukoli a čemukoli. Jakýkoli váš nápad se setká s pochopením a souhlasem od lidí, kteří vás mají skutečně rádi. Můžete zažít nespokojenost se svým životem. Zaměřte se na maličkosti, které vám dennodenně přináší radost. Snažte se strávit co nejvíce času s rodinou, protože v ní najdete oporu, porozumění i radost.

Váhy

Očekávejte úspěch ve všech aspektech svého života. Dnes můžete zažít spoustu příjemných překvapení. Polepšit si můžete také finančně, ať už se jedná o zvýšení platu, výhodný nákup, jednorázovou odměnu či dokonce výhru v loterii. Zaznamenat můžete drobné zdravotní problémy, na které ale bude platit odpočinek. Věnujte pozornost svému okolí. Možná je některý z vašich blízkých nešťastný a potřebuje vaši pomoc.

Štír

Hvězdy přejí obchodním aktivitám. Dnes můžete něco výhodně prodat a vylepšit tak svou finanční situaci. Je ale třeba být aktivní. V zaměstnání se nebojte přijmout i ty nejnáročnější úkoly. Máte totiž dost energie a jste natolik soustředění a komunikativní, že dokážete motivovat své okolí a vše hravě zvládnete. Můžete se potýkat s podrážděním, nedejte svým emocím průchod. Zůstaňte trpěliví a odměna vás nemine.

Střelec

Je čas na dobré skutky. Možná se ve vaší domácnosti nachází něco, co by mohl využít někdo jiný. Věnovat můžete též finanční částku nebo se jen s někým podělte o laskavé slovo. Budete mít chuť rozdávat a současně z toho můžete získat prospěch. Umíte pomáhat lidem ve svém okolí, protože jste vnímaví a empatičtí. Zaměřte se na to příjemné, co vám život přináší. Je možné, že dnes budete vůči partnerovi podezřívaví. Nedejte ale průchod svým emocím a pozor si dejte zejména na výbuchy žárlivosti.

Kozoroh

Snažte se být co nejvíce kreativní a mohou se vám otevřít nové dveře. Začněte plnit ambiciózní plány. Jednejte rozhodně bez ohledu na okolnosti. Pokud chcete dosáhnout svých cílů, budete muset jednat trochu bezohledně. I přes počáteční nespokojenost v rodině budete ze vzniklé situace nakonec těžit. Právě dnes se konečně zbavíte tíhy minulosti, kterou si nesete na svých zádech. Podaří se vám získat důvěru vašich dětí a stanete se jejich oblíbeným členem rodiny.

Vodnář

Na co sáhnete, v tom budete úspěšní. Neváhejte proto dělat i ty činnosti, na které jste si dříve nevěřili. Nebojte se pomoci tomu, kdo vás potřebuje. Podělte se o své štěstí s lidmi ve vašem okolí, může to být nakonec prospěšné i pro vás. Dnes můžete být lehce podráždění. S tímto pocitem se můžete vypořádat tak, že se zaměříte na příjemné události každodenního života. Svobodní Vodnáři mohou očekávat komplikace v navazování vztahů. Vaše přehnané požadavky mohou ostatní vyděsit.

Ryby

Zvolte si cíl, kterého chcete dosáhnout a vydejte se za jeho dosažením. Je pravděpodobné, že plány, které si dnes dáte, se naplní. Buďte rozhodní a energičtí a snažte se prosazovat své nápady. Kolem vás panuje chaos a nepořádek, což vám může být nepříjemné. Snažte se ale zachovat klid a vážnost. Nenechte se unést svými emocemi a můžete se těšit na harmonicky prožitý den. Dejte si pozor na pomluvy – neposílejte dál nepodložené informace. Mohou ohrozit vaši pověst.