Horoskopy

Horoskop na dnešek – pátek 11.8.2023. Blíženci mohou očekávat hektický den, Střelec má hlavu v oblacích

Horoskop na dnešek – pátek 11.8.2023. Blíženci mohou očekávat hektický den, Střelec má hlavu v oblacích

Beran

Hvězdy vám přejí zejména v pracovních záležitostech, proto se nebojte pustit i do složitějších činností. Můžete dokončit i úkol, na kterém jste se v minulosti zasekli. Snažte se odradit svůj počáteční negativní přístup. Dnes nemusíte očekávat vážné problémy. Máte tendence skrývat své pocity, což může doma vyvolat disharmonii. Je možné, že večer budete potřebovat čas sami pro sebe.

Býk

Trávíte čas tím, že pečujete o své blízké. Díky tomu ale potlačujete vlastní potřeby. A právě ty se dnes budou drát na povrch. Nebojte se být trochu sobečtí a věnujte se činnostem, které vás baví. Potřebujete to, abyste nabyli emoční rovnováhy. Máte hlavu plnou nápadů, měli byste se věnovat zejména kreativním činnostem. Pokud máte kolem sebe děti, mohou se pro vás stát skvělou motivací.

Blíženci

Dnešní den bude hektický. Pracovní i osobní záležitosti však stíháte včas, i když je možné, že na něco zapomenete. Nemusíte ale očekávat žádné vážné potíže. Klidu a míru se vám dnes nedostane, jakkoli se o ně budete snažit. Naštěstí sršíte energií, kterou využijete uspokojivým způsobem. Zaměřte se na to, abyste jednotlivé činnosti dotáhli do konce a snažte se je dělat postupně. Rodinné vztahy jsou velmi harmonické, vaše okolí vás bude obdivovat za vaši produktivitu.

Rak

Máte tendence zapojit se do všech činností, které se kolem vás mihnou. To může způsobit, že budete nadmíru roztěkaní. Nebudete se moci soustředit na jednu věc. Váš sklon k přímé komunikaci ale zajistí, že úkoly, do kterých se vám nechce, delegujete na ostatní. Bohužel to způsobí vnitřní neklid, který vás může nadměrně vyčerpávat. Pomoc hledejte ve své rodině nebo u nejbližších přátel. Jejich dobrá nálada nabíjí!

Lev

Je možné, že se dnes stanete obětí něčí zlomyslnosti. Dejte si tedy pozor na to, do čeho se pouštíte. Nevyplácí se uzavírat žádné smlouvy. Pokud vás nějaká taková činnost čeká, raději si dejte dostatek času na pročtení. Vyhněte se zejména smlouvám týkající se bydlení – koupě bytu, rekonstrukce, pronájem. Je vhodný čas naučit se něco nového. Podívejte se, jaké kurzy jsou v nabídce ve vašem okolí. Doplnění vzdělání se vám v budoucnu může hodit.

Panna

Zaměřte se na svou intuici, dnes bude záviset na tom, abyste byli ve správný čas na správném místě. Pokud se vám to podaří, můžete výrazně zlepšit svůj život. Bohužel ale pociťujete vinu nebo strach, které vás mohou svést z cesty. Nenechte své sebevědomí poklesnout. Věnujte se menším činnostem, na velké rozmýšlení jste dnes příliš roztěkaní. Uvolnění najdete v domácích pracích a jiných rutinních záležitostech.

Váhy

Nedávejte na první dojem, protože se tak můžete připravit o kontakt s velice zajímavou osobou. Soustřeďte se na aktuální projekty a nepřemýšlejte příliš o budoucnosti. Tím, že splníte své současné záležitosti, se zároveň budete posouvat vpřed. Nebojte se odpustit sami sobě. Je ideální čas zapojit se zejména do kreativních činností, protože vaše hlava srší nápady. Nebojte se inspirovat také své okolí. Cítíte se příjemně motivování, tak toho využijte zejména v profesních záležitostech.

Štír

Vyhýbejte se těžkým a tučným jídlům. Hrozí vám totiž zažívací potíže. Navíc by vás to mohlo zpomalit i v profesních záležitostech, a to si tentokrát nemůžete dovolit. Čeká vás velké rozhodnutí. Pokud se na něj necítíte, odložte je na později. Nezadaní mohou najít osobu svého zájmu, nicméně dnes se nevyplácí podnikat žádné významné kroky. Jste totiž nejistí a po komunikační stránce také nejste nejlepší. To, co řeknete, by mohlo být použito jinak.

Střelec

Dnes nebudete mít realistický pohled na věc, proto se vyhýbejte důležitým rozhodnutí. To, že máte hlavu v oblacích, můžete využít v kreativních činnostech. Je čas na lásku! Zadaní by se měli snažit co nejvíce času se svou drahou polovičkou, protože si užijí romantické chvíle. Nezadaní by měli vyrazit do společnosti, kde na ně čeká žhavý flirt. Nebojte se říci ano i na ty nejbláznivější nápady. Pro jednou se vyplatí vypnout rozumný úsudek.

Kozoroh

Zaslechnete pomluvy, které se týkají vaší osoby. Nestresujte se jimi, vaši nejbližší vědí, co je pravda. Vaše emocionální projevy jsou silnější, než obvykle, takže byste mohli jednat příliš afektovaně, kdybyste se snažili pomluvy vyvrátit. Zaměřte se dnes spíše na partnerský než profesní život, protože právě zde můžete najít své uplatnění a pocit pohody. Je možné, že se před vámi objeví problém, který jste už dávno měli za vyřešený.

Vodnář

V intimním životě zažíváte poměrně dynamické chvíle. Je ale načase se zastavit a zaměřit se na to, co od vztahu vlastně očekáváte. Jedině tak se můžete skutečně posunout vpřed. Nenechávejte věci volně plynout. Pokud vás čeká důležitý úkol, nesnažte se jej uspěchat. Zaměřte se na detaily a postupujte raději pomalu než zbrkle. Nebojte se sdílet své myšlenky a pocity s lidmi, kterým důvěřujete. Může dojít k prohloubení vzájemného vztahu.

Ryby

Toužíte po společenském životě. Vzhledem k tomu, že jste přátelští a radostní, není problém být středem pozornosti. Usmívejte se a úsměv se vám vrátí. Dobrá nálada, kterou umíte rozdávat je důvodem, proč vás lidé mají tolik rádi. Nebojte se dát najevo i svou nelibost. Pokud máte pocit, že se toho kolem vás děje spousta, pomůže vám chvíle o samotě. Pusťte se například do úklidu věcí, které jste dlouho odkládali. Je možné, že najdete něco užitečného.