Horoskopy

Horoskop na dnešek – čtvrtek 10.8.2023. Beranům hrozí ztráta, Ryby dostanou zajímavé informace

Horoskop na dnešek – čtvrtek 10.8.2023. Beranům hrozí ztráta, Ryby dostanou zajímavé informace

Beran

Nebojte se vyjádřit svůj názor, a to v jakékoli situaci. Nemusíte se obávat konfliktů s ostatními. Vždy se najde někdo, kdo se vás zastane. Umíte se dobře vyjadřovat a k ostatním jste pozorný, proto je ideální čas na diskuze. Poslouchejte také, co říkají ostatní. Buďte opatrní na svůj majetek, protože vám hrozí krádeže a ztráty. Finanční investice raději odložte na později, protože je veliká pravděpodobnost, že by se nemusely vyplatit.

Býk

Až přehnaně se snažíte získat něčí náklonnost. Někdy je lepší udělat krok zpět a zvolnit, aby si vás ostatní začali více vážit. Ten, kdo vás miluje, bude toužit po vaší společnosti. Je ale možné, že je jen příliš zaneprázdněný. Snažte se ostatním ukázat svou nezávislost, tím je více přitáhnete. Studujte záměry druhých lidí blíže než jejich činy. Zdání může klamat. Jste náchylní dát na první dojem, a to se nevyplácí.

Blíženci

Snažíte se postoupit na kariérním žebříčku. Problémem může být vaše kvalifikace. Ujistěte se, že máte potřebné znalosti, které vám na vyšším místě poslouží. Důležitou složkou bude také trpělivost. Ve vztahu můžete začít pociťovat, že jste nemilovaní. Někdy je to způsobeno jen vašimi emocemi, které jsou dnes jako na houpačce. Současná situace může mít několik různých stran. Nesnažte se mít za každou cenu pravdu, je lidské se mýlit. Uznejte svou chybu, pokud se jí dopustíte.

Rak

V současné chvíli máte pozorovací náladu. A to se vám může velice hodit, protože lépe pochopíte sebe sama a také lidé ve vašem okolí. Jste velice vnímaví. Díky pozorování můžete pozitivně ovlivnit mezilidské vztahy, a to doma i na pracovišti. Pokud vás někteří přátelé jen vysávají, nebojte se s nimi ukončit vazby. Ukazují se vám nové příležitosti. Je vhodné je využít, pokud máte jistotu, že jsou v souladu s rodinnými cíli.

Lev

Nacházíte se v situaci, která pro vás není příliš přínosná. Bohužel jste se do ní dostali díky svým činům. Je třeba je přehodnotit. Pokud někomu dlužíte omluvu, zapomeňte na vlastní hrdost a omluvte se. Tím výrazně přispějete ke zlepšení situace. Abyste si doplnili chybějící energii, měli byste trávit co nejvíce času ve společnosti dětí. Vaše profesionální názory budou velmi žádané. Hrozí úrazy nohou, při sportování buďte tedy velmi opatrní.

Panna

Pokud počítáte s tím, že se věci pokazí, tak se tak stane. Je třeba myslet pozitivně a ve své akce a činy věřit. Pokud si nevěříte, nemusíte zbytečně plýtvat energií. Hrozí vám drobné zdravotní problémy, které ale nebudou vyžadovat návštěvu lékaře. Dejte si pozor na to, ať pijete dostatek tekutin. Nejlepší bude čistá voda, která nejlépe zabrání dehydrataci. Pokud se chcete posunout vpřed, bude třeba děla drobné krůčky, ne skoky.

Váhy

Zoufale se snažíte pokročit vpřed, ale před vámi leží spousta překážek! Je to velmi frustrující, už nevíte, jakou techniku byste měli použít. Zkuste se na chvíli zastavit a rozmyslet si další postup včetně jeho důsledků. Metoda pokus-omyl se příliš nevyplácí, protože vás vyčerpává. A energie už moc nemáte. Skvělá zpráva je, že v rodinném životě panuje harmonie, takže se o ni můžete opřít. Ve vašem okolí je někdo, kdo stojí o vaši pozornost.

Štír

Můžete očekávat změnu v rodinných vztazích. Bude to inovativní a osvěžující. Může vás to inspirovat k mnohým akcím. Na pracovišti můžete získat o něco více zodpovědnosti. Nebojte se vyjádřit své kreativní já. Nejlepší potenciál, kde využít svou kreativitu je právě v domácích aktivitách. Máte-li kolem sebe lidi, kterým bezmezně důvěřujete, můžete se jim svěřit se svými obavami. Je možné, že vám přinesou informace, které se mohou hodit.

Střelec

Lidé kolem vás potřebují vaši pomoc. Není ale ve vašich silách ji poskytnout, a to vás frustruje. Tak rádi byste byli nápomocní! Nemůžete zachránit celý svět, někdy postačí jen to, když si druhého vyslechnete nebo mu nabídnete obětí. Je možné, že se stanete obětí podvodu. Dříve, než něco podepíšete, dobře si smlouvu přečtěte. A pokud možno ji nechte na později. Vyhněte se jakémukoli důležitému rozhodnutí.

Kozoroh

Je třeba se přizpůsobit novým situacím, i když vám to může velmi pokazit náladu. Naštěstí nemusíte vést ostatní lidi, takže postačí jít s proudem. Budete mít rozkol mezi rodinným a pracovním životě. Zapotřebí jste v obou těchto sférách, ale když se věnujete jednomu, trpí druhý. Hledání rovnováhy vás nadmíru vyčerpává. Pomoc hledejte v meditacích. Je možné, že propásnete zajímavou příležitost, což je další aspekt, který vás může naštvat.

Vodnář

Je čas reorganizovat mnoho aspektů vašeho života. Je třeba věnovat se drobným opravám svého domu, uklidit si pracovní stůl a uspořádat věci v domácnosti. Jakékoli změny ale provádějte s ohledem na jejich dopad v budoucnosti. V rozhodování se ohlížíte na to, jak to ovlivní ostatní. A to vás může velmi limitovat, protože vaše zájmy se od zájmů ostatních mohou velmi lišit. Získáte si ale plusové body od okolí, které nyní ví, že nejednáte bezohledně.

Ryby

Máte smysl pro detail, což se vám vyplatí zejména v profesním životě. Pokud máte emocionální trápení, je načase přestat si lízat rány. Vylezte ze svého úkrytu, přiznejte si, jak se cítíte a začněte znovu žít. Věnujte se činnostem, které vás baví. Pomoci mohou také dobří přátelé. Pokud budete mít oči otevřené, můžete objevit zajímavé informace, které se vám budou hodit v různých aspektech vašeho života.