Horoskopy

Týdenní horoskop 7. – 13. srpna. Býk bude pod vlivem deprese, Rak by měl trávit čas s rodinou

Týdenní horoskop 7. – 13. srpna. Býk bude pod vlivem deprese, Rak by měl trávit čas s rodinou

Beran

Tento týden pro vás může být rozhodující. Věci kolem vás se velice rychle mění, máte pocit, že je ani nestíháte sledovat. Nestůjte na místě a následujte své srdce. Vrhněte se do plánů a projektů, které vás pomohou dostat na místo, na kterém chcete být. Očekává vás nová vzrušující cesta. O víkendu se věnujte co nejvíce své rodině, protože společně prožité chvíle budou velmi příjemné a všechny nabijí pozitivní energií. I když se vám naplánovaný výlet nedaří podle plánu, nenechte si zkazit náladu.

Býk

Bohužel pro vás tento týden nebude příliš jednoduchý. Na každém rohu vás čekají překážky, které budete muset zdolávat. To vás nadmíru vyčerpává. Nostalgie a splín se mohou rozvinout v silnou depresi. Snažte se proto co nejvíce věnovat příjemným činnostem. Nebojte se zavolat svému příteli o pomoc, vždy se rád podělí o svou dobrou náladu. Snažte se vyhnout konfliktům v práci i v domácnosti. Pátek se ponese v duchu důležitého rozhodnutí.

Blíženci

Můžete se spolehnout na své komunikační dovednosti. Umíte se skvěle vyjádřit, takže vás každý hned pochopí. Nebojte se projevit náklonnost lidem ve vašem okolí. Neudělá vás to zranitelnými a získáte jejich sympatie. Dejte si ale pozor na bezduché pochlebování! Po emocionální stránce můžete očekávat obrovský příliv pozitivních emocí. Je možné, že v tomto týdnu dosáhnete opravdu velkých věcí. Naslouchejte svým blízkým, potřebují pomoc a vy jste dobrý posluchač.

Rak

Vaše odhodlanost nezná mezí! Pokud se pro něco rozhodnete, prostě za tím jdete. Dejte si ale pozor, ať nejednáte bezohledně. Alespoň názory svých nejbližších byste měli vzít v potaz. Stanovte si cíle, kterých chcete dosáhnout. Štěstí neleží pouze v kariérních záležitostech, takže vaše plány do budoucna by se měly týkat také vaší rodiny. Tento týden bude zásadní pro osobní projekty. Snažte se strávit co nejvíce času se svými přáteli či rodinou.

Lev

Bezhlavě jste se vrhli do plnění svých tužeb a přání. Nyní je ale načase zpomalit nebo dokonce udělat krok zpět. Je možné, že některý z vašich blízkých vám nepřejí. Snažte se být ohledně kritických plánů proto co nejméně sdílní. Jednejte opatrně. Vyhýbejte se konfliktům, protože hrozí, že budete špatně pochopení. Spolehněte se zejména na svou vytrvalost. Podporu hledejte od někoho z rodiny. Je dobré zůstat napojen na svou intuici, protože ta vás ve správnou chvíli dovede na to správné místo.

Panna

Tento týden prožijete ve vysokém napětí. Nenechte se vyprovokovat a snažte se vše řešit s klidem. Zmatky zvládnete pouze tehdy, projevíte-li velkou trpělivost. Je možné, že nebudete stíhat to, co jste slíbili, a to jak doma, tak také v zaměstnání. Na povrch vypluje spor, o kterém jste si mysleli, že už je vyřešený. Abyste jej uzavřeli, budete muset jednat velmi opatrně. Osobních starostí se jen tak nezbavíte, navíc narůstají vaše pochybnosti.

Váhy

Budete pochybovat naprosto o všem. To, co jste dříve měli za jistotu, se vám nyní hroutí. Je třeba nadechnout se a nedat své pochybnosti najevo. Zejména v partnerském životě se nevyplatí vyjádřit nejistotu. Je třeba jednat opatrně. Budete velmi nedůvěřiví a navíc vám chybí objektivita. Pokud se máte rozhodovat, nechte to raději na příští týden. Vaše nynější pozice jsou velmi oslabené.  V konfliktu budou vaše osobní zájmy a zájmy rodiny.

Štír

Neustále přešlapujete na jednom místě, nevíte, jak se rozhodnout. Na místo toho, abyste stáli se rozhodněte konečně pro akci. I když nemusí dopadnout podle předpokladů, bude to lepší, než zůstat na jednom místě. Je třeba prokázat rozhodnost! V rodinných vztazích začíná konečně panovat harmonie. Nebojte se vyjádřit nahlas své touhy, je možné, že se na nich s někým z blízkých shodnete. To vám může zajistit soulad v rodinném životě.

Střelec

Je velmi pravděpodobné, že budete podráždění. Sebemenší maličkost může způsobit náhlé zhoršení vaší nálady. Snažte se nejednat pod vlivem emocí a vyhýbejte se konfliktům. Všechny své akce si důkladně promyslete. Zaměřte se na harmonii v osobním životě. Zejména víkend byste měli věnovat svým nejbližším. Naplánujte si nějaký výlet. Je také vhodný čas udělat si pořádek ve finančních záležitostech.

Kozoroh

Budete mít schopnosti překonávat sami sebe. Ať už na vás má každý jakákoli očekávání, vždy vše splníte ještě lépe! Spolehnout se můžete na svou inteligenci a komunikační dovednosti. Je vhodný čas realizovat svůj nápad nebo projekt. O víkendu vyrazte do společnosti. Nesnažte se ale příliš vyčnívat, spíše se přizpůsobujte situaci. Očekávejte milé překvapení. Tento týden se vyplatí zaměřit pozornost zejména na vztahy.

Vodnář

Tento týden se nemusíte bát žádných velkých potíží. Se vším se zvládnete poprat. Problémem je to, že nemáte jasno, jaký je váš cíl. Popřemýšlejte nad tím, čeho chcete v životě dosáhnout. Nyní můžete pochopit problémy, které vám dříve neseděly. Uvidíte věci z jiné perspektivy. Je načase věnovat se také zábavě! Nemyslete pouze na práci a nenechte se zastavit ani nepříznivým počasím. Potřebujete-li podporu, nemusíte chodit daleko. Vaši nejbližší vám umí dát vše, co potřebujete. Toto je ideální čas pro opětovné spojení s lidmi, kteří se geograficky vzdálili.

Ryby

Vzali jste si toho na sebe opravdu hodně, a tak se může stát, že budete přetížení a unavení. Snažte se uvolnit tlak tím, že se nebudete soustředit na to, co vám ještě zbývá udělat, ale zamyslíte se na to, co jste už zvládli. Nespěchejte, protože kvapná rozhodnutí se mohou ukázat jako neúčinná. Váš osobní i pracovní život začíná přinášet uspokojivé výsledky. Udělejte si pořádek v milostném životě. Pokud víte, že partnera nemilujete, nechte ho jít.