Horoskopy

Horoskop na dnešek – úterý 8.8.2023. Lev bude experimentovat, Štíry čeká úspěch v podnikání

Horoskop na dnešek – úterý 8.8.2023. Lev bude experimentovat, Štíry čeká úspěch v podnikání

Beran

Je načase rozhodnout se o svých plánech do budoucna. Máte ideální příležitost uzavřít všechny záležitosti, které zůstaly nedořešené. Buďte ale opatrní, ať se nedopustíte zbytečných chyb. Zaměřte se na nízkokalorickou stravu, protože hrozí potíže s trávením. Pokud po něčem toužíte, budete muset projevit určitou aktivitu. Převezměte iniciativu. Předmětem vašeho romantického zájmu bude Býk. Hrozí, že vám někdo chce provést vtípek. Dejte si pozor zejména na Kozorohy.

Býk

V profesionální oblasti můžete očekávat úspěch. Je proto načase začít jednat a nebojte se předvést, co umíte. I odvážné nápady dnes mají šanci uspět. S největší pravděpodobností vás kolegové podpoří. V milostných vztazích bude vládnout harmonie. Je dobré snažit se udělat si doma co nejútulnější prostředí: ukliďte, přestavte nábytek nebo si pořiďte něco nového do domácnosti. Nepodléhejte pokušení udělat radikální opatření.

Blíženci

Vaše touhy se mohou splnit právě dnes! Budou se týkat zejména podnikání a zaměstnání. V cestě nestojí žádné vážné překážky. Osud přeje těm, kteří si umí užívat života. Zapomeňte na minulost a orientujte se spíše na to, co je nyní. Dlouhodobá zranění mohou být nyní odstraněna nebo dojde k výraznému zlepšení zdravotního stavu. Zabývejte se rodinnými problémy, nezametejte je pod koberec.

Rak

Popřemýšlejte o své budoucnosti. Hvězdy vám nahrávají zejména v profesním životě, takže přestaňte couvat. Překážky berte jako výzvy, nepotká vás nic, s čím byste si neuměli poradit. Rozšíření rodiny je na dohled! Pokud již dlouho plánujete potomka, můžete nyní uspět. Své problémy řešte s rozmyslem. Okamžitá řešení se nemusí vyplatit. Vyslechněte si rady ostatních, rozhodněte se ale podle sebe.

Lev

Všechno, co je nové, vás láká! A nezůstane pouze u nevšedních zážitků, budete v pokušení změnit také svůj vzhled a šatník. Zaměřte se přitom na to, co vás vystihuje. Nesnažte se vypadat jako někdo, kým doopravdy nejste. Je příznivé období také pro kosmetické procedury – výživné masky a zábaly budou účinnější. Dejte si pozor na utrácení. Peníze se vám mohou v budoucnu hodit, proto raději šetřete. Hvězdy nevylučují ani příjemné události spojené s dětmi.

Panna

Je načase podpořit ty, kteří potřebují vaši pomoc. Nešetřete na darech a pozornost věnujte i těm, kteří si ji podle vás nezaslouží. Bude to pro vás prospěšné. Je vhodné věnovat se zdravotním procedurám, které budou mít větší účinnost. Zaměřte se na rutinní záležitosti. Vaše kreativita je na bodu mrazu, proto se nesnažte nic vymýšlet a držte se zavedených postupů.

Váhy

Dnešek pro vás bude dnem překvapení. Je možné, že dostanete dárek, aniž byste tušili, kdo je jeho odesílatelem. Taktéž můžete očekávat materiální polepšení v nejrůznější podobě: zvýšení platu, jednorázová odměna, výhra v loterii, dobrý nákup. Dejte si pozor na to, co jíte, protože vám hrozí trávicí problémy. Upřednostněte dnes raději stravu, kterou nemusíte vařit – tedy ovoce a zeleninu. Nezapomeňte na dostatečný pitný režim.

Štír

Věnovat se obchodním aktivitám bude prospěšné. Právě teď totiž ve vzduchu visí obrovský úspěch, který se může dotknout také vaší finanční situace. Chopte se i těch nejbeznadějnějších projektů, máte totiž vysokou šanci uspět. Také v domácnosti jste velmi výkonní – dokážete uklidit celý byt a ještě se u toho skvěle pobavíte. Udělejte si pořádek ve věcech a nalaďte se na pozitivní změnu. Nenechte se ničím odradit!

Střelec

Na co sáhnete, tam se vám bude dařit. Zaměřte se proto dnes na ty nejdůležitější činnosti. Nezapomeňte však, že štěstí není jen o penězích a snažte se také doma. Váš partner a rodina to ocení. S realizací plánů nespěchejte, snažte se své úkoly vykonávat s co největší pečlivostí. Vyplatí se vám to. Vaše dítě něco trápí: udělejte si na něj čas a promluvte si s ním od srdce. Netlačte příliš na pilu, a to ve všem, do čeho se dnes pustíte.

Kozoroh

Dnes se můžete věnovat realizaci ambiciózních plánů. Jednejte rozhodně bez ohledu na okolnosti. Nebojte se přitom změnit své plány, úspěch je jistotou. Můžete pociťovat určitý nesoulad v rodinném životě. Tím, že se od svých milovaných vzdálíte, problémy nevyřešíte. Je potřeba je prodiskutovat. Možná, že problém spočívá v maličkosti. Úspěšní budete v řešení problémů s bydlením.

Vodnář

Nebojte se řešit problémy, dnes vám to půjde jako po másle. Jste rozhodní a přitom umíte vzít v potaz i pocity lidí ve vašem okolí. Snažte se neprojevovat netrpělivost či agresi. Pokud cítíte, že vás opouští nervy, udělejte si raději pauzu. Pokud nevíte, jaké jsou vaše plány do budoucna, věnujte se činnostem, které vám pomohou vyčistit si hlavu. Pro někoho to může být úklid, pro jiného procházka v přírodě.

Ryby

V zaměstnání budete zapojeni do důležitého projektu. Nemusíte mít strach, vše půjde dobře. Pamatujte si ale, že jde o týmovou práci, takže jednotlivé kroky konzultujte se svými kolegy. Úspěch projektu nezávisí pouze na vás. Čekají vás příležitosti, které ale využijete pouze v okamžiku, kdy budete důvěřovat své intuici. Když budete ve správný čas na správném místě, otevřou se vám mnohé dveře.