Horoskopy

Nejhezčí muži podle horoskopu: TOP 3 největší krasavci

Nejhezčí muži podle horoskopu: TOP 3 největší krasavci

Za některými muži se ženy otáčí častěji nežli za jinými. Zkrátka v sobě mají něco, čím je přitahují a čím jsou v jejich očích zajímaví. Zjistěte, v jakém znamení se rodí ti nejhezčí muži podle horoskopu. Možná jednoho takového máte dokonce doma!

Nejhezčí muži podle horoskopu

Jsou určitá znamení zvěrokruhu, ve kterých se procentuálně rodí daleko více krasavců. Zjistěte teď společně s námi, která znamení to jsou.

  • Střelec
  • Lev
  • Beran

Střelec

O Střelcích je všeobecně známo, že jsou to požitkáři milující luxus a pohodlí. A právě tahle jejich slabost je na nich patřičně vidět. Muži narození v tomto znamení o sebe nesmírně dbají a na svém zevnějšku si opravdu hodně zakládají.

O mužích narozených v tomto znamení můžeme říci, že jsou to tak trochu narcisové, takže někdy mohou působit až příliš sebestředně a možná i zženštile. Jsou to muži, kteří vyžadují neustálé pochvaly a komplimenty.

Lev

Málokoho překvapí, že nejhezčí muži podle horoskopu jsou také ti, kteří se narodili ve znamení Lva. Lvi jsou od přírody lovci, nechybí jim určitá živočišnost a vášeň je jejich druhým jménem. Tito muži dbají na svoji postavu, proto často mívají vyrýsované svaly a je radost se na ně dívat.

Bohužel i tito krasavci mají své stinné stránky. U Lvů je to jejich mnohdy přerostlé ego a arogance, která jim není cizí. Často nabývají pocitu, že jsou lepší nežli všichni okolo a dávají to najevo nadřazeným a povrchním chováním.

Beran

Berani jsou nejen velmi pohlední, ale bývají to také velmi šikovní svůdníci. Dokážou si získat srdce kterékoli ženy, nebývají ale věrní. Muži narození v tomto znamení o sobě dobře ví, že se ženám líbí a jejich pozornosti a blízkosti se tak rozhodně nebrání.

O těchto mužích není pochyb, že jim sebevědomí nechybí. Na veřejnosti jsou upravení a dokonalí nejen zevnějškem, ale i chováním. Netají se tím, že je jejich srdce otevřené a umí milovat více žen najednou, věrnosti příliš nedají.